Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu jestem aż tak głupia ?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłam z facetem w układzie ff , kochałam go od samego początku . On jasno się określił , że nie chce się wiązać , że chce spotykać się tylko dla przyjemności płynącej z sexu przedewszystkim ... Wtedy nie przyznałam się do swoich uczuć twardo go okłamywałam , że mi taki układ odpowiada , że chcę tylko sexu . Nawet odmawiałam mu gdy zapraszał mnie do kina czy na ścianki ... Nasze spotkania wyglądały w ten sposób , spotykaliśmy się godzina rozmowy , godzina sexu i do domu z tym , że on był zawsze spiety podczas sexu , ostatnim razem nie miał nawet erekcji . Zostawił mnie przez smsa , napisał , że się ze mną zżył , że mnie lubi i , że uciekał od tych uczuć ale to konieć . Spotkaliśmy się pogadać powiedział , że nic dla niego nie znacze i nie potrafi bez uczuć . Smiał się , ze mnie , że jest mi przykro i że jestem załamana ale też mowił , że zawsze bede mogła na niego liczyć gdybym potrzebowała pomocy :/ . Po tym spotkaniu napisałam smsa , że go kocham i bedzie mi ciężko żyć z takim uczuciem . Nic nie napisał . Ja cierpiałam , czułam się upokorzona ale po poł roku było lepiej , jakoś sobie to wytlumaczyłam , coraz mniej o nim myślałam i w tedy on napisał mi e-mail ze chce zacząć od nowa , że bedzie lepiej ale nadal nie chce zobowiązań . wymienialismy te e-maile w końcu chyba po kolejnym pol roku ( pracuje za granića) spotkaliśmy się rozmawialiśmy , pożniej on wyjechał na kilka mięsięcy pisał do mnie smsy przez ten czas pytał co u mnie . NIedawno wrócił mielismy się spotkać , pojechać gdzieś , spedzić razem czas i sex też był w planie , po tym spotkaniu on mieliśmy podjąć decyzje co z nami bedzie dalej czytaj on miał podjąć ale 5 minut przed spotkaniem odwołałam je , za bardzo się bałam . Jesteśmy umówieni na jutro od wczoraj boli mnie brzuch , boje się boje się , że znowu mnie skrzywdzi ale z drogiej strony tak bardzo go kocham , że chyba pojde na to spotkanie przynajmniej go zobacze ... I teraz moje pytanie . Dlaczego jestem tak głupia , że ciągle mam nadzieje , że on mnie pokocha ? Mam 25 lat , jestem po studiach , prowadzę własny biznes wydawać by się mogło , że nie jestem głupia

Gość Aleandra.
Nie jestes głupia. Kochasz za bardzo.

Gość gość
niestety jestes az za głupia. darmowa dziwa.rodzice pewnie nie sa dumni.

Gość gość
wez przestan wyzywac od dziwek , sama pewnei tlyko palec potrafisz bazylu

Gość gość
tak sie ladnie sklada ze jestem o wiele mlodsza i bardzo ladna, wiec wygrywam w przedbiegach;)a tobie coz pozostaje. chociaz kwote z nim ustal a nie za frajer:):):D

Gość gość
Zwiazek tak,ale nie oparty na seksie(przynajmniej na poczatku)

Gość ona 29 lat
Polecam Ci książkę "kobiety, które kochają za bardzo ' ;) Przeczytaj... W ogóle to jest jakaś kpina co wy kobiety wyprawiacie :) On Tobą manipuluję!!!!! Chcesz robić za opiekunkę - poświęć się działalności w domach dziecka, schroniskach, domach starców, hospicjach..tam tez jest cierpienie, a Ty najwyraźniej tego potrzebujesz...potrzebujesz cierpieć :) a ten d*pek Ci to zapewnia.

Gość alina29
tak tak, plujcie jadem... wiem co czujesz, czasem rozum rozsadek jedno a debilna podswiadomosc swoje. Nie rób tego nie spotykaj sie, to skonczy sie tak jak poprzednio... Wybór nalezy do ciebie, ale pamietaj ze on sie nie zmieni

Gość gość
Dziwne zwyczaje zaczynają obowiązywać. Dawać d*psko za darmo. To gorzej jak prostytutka. A gdzie rozum ? A gdzie przyzwoitość i szacunek dla samej siebie ? Rozumiałabym gdyby było uczucie i potem łóżko. Ale najpierw dajesz d*pska, a potem chcesz miłości ? Pomyliłaś adresy. Faceci teraz lansują układ FF bo nie chcą wydawać kasy na panienki w agencjach. Za darmo i bez zobowiązań. Za głupotę trzeba płacić. Ciesz się że w ciążę nie zaszłaś z tego bez zobowiązań.

Gość gość
Gdy patrze w lustro żygać mi się chce i jest mi szkoda samej siebie :( Chciałam nawet kiedyś się zabić ale zabrakło mi odwagi :( . A dziś się z nim widziałam i stało się w******ł mnie ... wszyscy wyzej co pisali , że jestem gorsza niz dziwka maja racje . Ale przynajmniej pierwszy raz od roku byłam dziś szczęśliwa przez te kilka godzin :(

Gość gość
up

Gość gość
nie słuchaj się innych to ty decydujesz o swoim losie i to na jakim torze jesteś fakt teraz to tylko kolizja będzie! spotkaj się z nim porozmawiaj i nie uprawiaj z nim sexu zobaczysz co zrobi jesli chce ciebie tylko do jednego to szkoda czasu na tego faceta a jeśli ma cos do ciebie to uszanuje twoja decyzje ale to jest moje zdanie i masz prawo miec je w d...

Gość gość
On ma mnie tylko do sexu i do pogadania wiem , że na nic wiecej nie moge liczyć . Jak się dziś widzieliśmy myślałam już , że on się zmienił coś , przytulał mnie ( wcześniej tego nie robił ) , długo rozmawialiśmy a gdy już było po sexie szybko stracił zainteresowanie moją osobą > fakt przytulił mnie , całował ale za raz po tym odwiozł mnie do domu :(

Gość gość
to zwykła świnia jest i ty chcesz to ciągnąć?? bez urazy ale miej do siebie więcej szacunku!! przytulał cie bo ty tego chciałaś a on tym sposobem chciał cie wykorzystać poznał twoje słabe punkty manipuluje tob!! zerwij z nim kontakt

Gość gość
Nie jesteś głupia. Nie szanujesz się. Facetów jest jak mrówek, weź się za normalnego.

Gość gość
ale jak ja mam o nim zapomnieć ? tak poprostu :/ Czuje na sobie jego perfumy i odwlekam prysznić :/ bo boje się , że to ostatnie co po nim mi zostanie i , że wieczorem napisze ze to konieć

Gość gość
ale czego Ci szkoda...faceta co wykorzystuje Twoją słabość? To nie jest dobry człowiek

Gość gość
chciałam brać się za innych , probowałam ale nic to nie dało

Gość gość
a jak sie bedziesz czuła jak on znajdzie sobie inna?? ta mysl cie dobije i bedzie tylko gorzej "lepiej zapobiegac niz leczyć" a może on ma zone o której nie wiesz?? bo tez tak moze byc

Gość gość
nie ma zony napewno znam jego rodzine

Gość gość
chcesz to tak ciągnąć?? mu sie to znudzi i znajdzi inna a ty zostaniesz sama z brakiem szacunku do siebie i wpadniesz w depresje itp daj sobie spokój moze byc to trudne ale to jedyne rozwiązanie

Gość gość
Czy ja chcę to ciągnąć ? Nie chce , chce zapomnieć o nim ale co z tego jesli kocham go do tego stopnia , że zrobie wszystko co bedzie chciał , bedzie mi się chciało żygać ale zrobie

Gość gość
ty go kochasz ale on ciebie nie i musisz sobie to uswiadomic