Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaaa123

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość Gosiaaaa123

Kochałam się ze swoim chłopakiem ( z moich obliczen wynika, że w czasie dni płodnych) nie zorientowaliśmy sie, że prezerwatywa zsuneła sie i skonczył we mnie. Mam bardzo bolesne i nieregularne miesiączki, przewaznie cykl trwa od 34-40 dni. Dzisiaj zaczełam krwawić wyjatkowo 28 dni od ostatniego okresu. Czy może to byc spowodowne tym, że jestem w ciąży?

Gość gość
Dni płodnych się nie wylicza. Poza tym Ty masz raczej cykle bezowulacyjne, więc skąd ciąża?

Gość gość
jak dni plodnych sie nie wylicza? ktos tu ma mala wiedze na ten temat a sie udziela. i skad wiesz ze ma cykle bezowulacyjne? zajscie w ciaze jest mozliwe zawsze.

Gość 2992
przy cyklu 34 dniowym - owulacja mniej więcej przepada 20 dnia przy cyklu 40 dniowym- owulacja przepada 26 dnia możliwe ...że krwawisz ze względu na owulacje - jakie to jest krwawienie ??

Gość gość
Jesteś

Gość goscdjbsajk
ja tez mam obawy ze jestem w ciazy kochalam sie z chlopakiem 5 dni przed okresem poczym dostalam okres. 20 dni od zaczecia cyklu znowu dostalam miesiaczke a cykle mam zazwyczaj regularne 28 dni czyli przyszla 8 dni za wczesnie... teraz 20 powinna przyjsc nastepna czyli za 3 dni od kilku dni mam bole brzucha jak na miesiaczke i bialy gesty sluz. czy moge byc w ciazy?

Gość gość
tak, gratulacje, bedzie dzidzius

Gość 2992
najsprośniejszy sposób - zrób test :) moim zdaniem masz objawy przed miesiączką

Gość gość
ktos tu ma mala wiedze na ten temat a sie udziela ________________________________________ A tym kimś jesteś Ty. Cykle powyżej 35 dni czesto są bezowulacyjne.

Gość 2992
mogą byc ale nie musza

Gość NieDlaCiebie
po co pytasz sie tu ...skoro idiotki bez urazy g.. sie znają g.. wiedza na ten temat...jesli nie wiesz to kup test ciązowy bedzie najlepsze rozwiazanie ....