Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleandra.

Co myślicie o takim zachowaniu?

Polecane posty

Gość Aleandra.

Jestesmy ze sobą 3 lata, nie mamy po 20 lat. Chodzi o to, ze kiedy on zalozyl sobie konto na facebooku, ustawil na swoim profilu: 1) interesuja mnie: kobiety 2)statusu zwiazku nie podal do tej pory. Pierwszy raz zapytałam się czemu - odpowiedział że nie grzebał w ustawieniach (patrz punkt 1), drugi raz tłumaczył sie że trzeba dodawać osobe z którą się jest (link do profilu), a ja nie mam fb i "widocznie coś nie wskoczyło jak zaznaczałem". Dodam że status pozostał bez zmian. Co o tym sądzicie?

Gość Aleandra.
.

Gość ryszawo [cool]
ooooooooooluuuuudzie no dramat ja bym sie powiesiła co najmniej :classic_cool:

Gość gość
tęsknię za takim szczenięcym wiekiem i tego typu problemami:D

Gość Aleandra.
to sie wieszaj:P Nie chodzi mi o status tylko o jego kręcenie..

Ja bym do tego wiekszej uwagi nie przywiazywal. Mam wielu znajomych, ktorzy tego nie wpisuja, a maja szvzesliwe rodziny i dzieci nawet. A ze wpisal, ze imteresuja go kobiety, to kazdy tak wpisuje normalny. Powod do zmartienia mialabys jakby wpisal, ze interesuja go faceci;) Szukasz dziury w calym. Akurat sa o wiele lepsze sposoby na szukanie lasek niz fejs.

Gość gość
nieciekawie...

Gość gość
Sądzę, że to nie FB decyduje o tym co on do Ciebie czuje. To jaki chłopak jest naprawdę dowiesz się od niego a nie od fejzbóka... Rozmawiajcie dużo ze sobą a wtedy na pewno będziesz pewna jak jest naprawdę :) nie przejmuj się głupimi statusami, ja sama nie mam ustawionego statusu mimo że oboje mamy konta.

Gość gość
moze sobie ustawic w zwiazku i nie musi podawac twojego profilu kreci chlopak bo widocznie nie chce takich ustawien

Gość Aleandra.
Maciek B dziekuje za normalną odpowiedz. Wiesz, ten status mnie tak bardzo nie interesuje. Martwi mnie stwierdzenie "zmieniałem, ale cos sie nie zaznaczyło" i "musze cie wpisać jak dodaje ze jestem w związku".

Gość Aleandra.
moze sobie ustawic w zwiazku i nie musi podawac twojego profilu kreci chlopak bo widocznie nie chce takich ustawien no właśnie o to mi chodzi. Tylko czemu nie powie w prost ze nie chce ustawien tylko kreci ze zmieniał?

Gość guśkaka
Autorko, spokojnie :) Może naprawdę coś Mu na tym fejsie nie zagrało... Masz jakieś inne powody żeby Go podejrzewać o "kręcenie"? Bo jeśli nie, to szkoda nerwów myślę :) FB wciąż coś zmienia w tych panelach, może chłopak nie może ogarnąć do końca i już. Nie katuj się niepotrzebnymi podejrzeniami.

Gość gość
sxdfcsfd

Gość Aleandra.
No to wychodzi na to że mu tak z 1 raz sie nie chciało ( a ustawić że lubi kobiety mu się chciało), i z 2 razy mu nie "weszło". Jakbym innych powodów nie miała to bym nie pisała :). To nie pierwsze "małe kłamstewko" na którym go przyłapałam i nie wiem co dalej o tym wszystkim sądzić..

@Aleandra: serio wg mnie doszukujesz sie dziuru w calym. Ja osobiscie zupelnie nie pamietam co mam powpisywane w ustawieniach na fejsie i mysle, ze wiekszosc ludzi tak do tego podchodzi i po prostu powiedzial Ci tak na odczepnego, bo cos przeciez musial. Czepianie sie i analizowanie kazdego slowa Twojego faceta moze doprowadzic, ze serio cos z tego zlego moze wyniknac, bo nikt nie lubi jak mu sie cos wmawia. Oczywiscie trzeba byc czujnym i kontroluj sytuacje ale rob to dyskretnie i uwazaj, zebys nie stworzyla konfliktu i problemu, ktorego prawdopodobnie nie ma.

Gość gościowa
No wiesz, dziwne masz problemy. Domyślam się, że nie jesteś jego żoną, więc facet wciąż wolny i nie musi się do ciebie przyznawać. Jesteś po prostu jego dzi.wą do ru.chania, więc nikim ważnym dla niego.

Gość Aleandra.
Maćku, może szukam dziury w całym, zastanawiam się po prosty czemu zamiast powiedzieć że nie chce, okłamał mnie wykorzystując fakt że nie mam fb i potraktował jak głupią. Nic mu nie wmawiam, zapytałam po prostu.

Gość Aleandra.
Czyli mam puścić to kłamstwo mimo uszu i sie nim nie przejmować?

Gość gość
autorko, ale skoro ty nie masz profilu na fb, to skad wiesz, jakie ustawienia ma twoj facet i skad sie tak dobrze znasz na tych ustawieniach? ;) ;)

Gość Aleandra.
Ze nie mam nie znaczy że nie miałam styczności.

Gość Aleandra.
A wiem jakie ma ustawienia bo miał właczonego fb i na nim siedział.

Gość Aleandra.
Mam wrazenie ze wiekszosc sie tego fb uczepiła, a ja chciałam zapytać co sądzicie o takim kłamstwie?