Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Nigdy nie znajdę faceta

Polecane posty

Gość fikuś a jakie masz życzenia
spełnią się wkrótce ;) 🌻

Gość Dj 80's
na zmywaku pracują tylko początkujący albo nieudacznicy, Polacy naprawdę sie sprawdzają, sa fachowcami często lepszymi niż Anglicy o Rumunach nie wspomnę ;) ZAROBKI TEZ POLACY MAJA SPORO WYŻSZE

Moje życzenie: kochający mężczyzna marzeń :) ------ Dj80 albo ktoś wyjeżdża będąc fachowcem i pracuje w zawodzie albo robi robotę głupiego tylko za wielokrotnie większą kasę aniżeli by dostał w Polsce.

Gość gość
jesteś za bardzo przemądrzała... na forum chcesz pokazać jaka to Ty nie jesteś i za wszelką cenę udowodnić, ze wiesz więcej od reszty. skoro zauważyłem to na forum to ludzie z daleka na ulicy też mają takie zdanie. i nie pisz, że tak nie jest... to moja opinia i już jej nie zmienisz. ;)

Gość gość
przestań udawać ;-)

Gość gość
skoro jesteś tak inteligentna to pomyśl trochę. ;)

Gość Beruthiel
0.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość jesteś za bardzo przemądrzała... na forum chcesz pokazać jaka to Ty nie jesteś i za wszelką cenę udowodnić, ze wiesz więcej od reszty. skoro zauważyłem to na forum to ludzie z daleka na ulicy też mają takie zdanie. i nie pisz, że tak nie jest... to moja opinia i już jej nie zmienisz. xxxx xxxx xxxx No jak przemądrzała? A Ty, Gościu jaki jesteś? Masz tupet obrażać kogoś, kogo nie znasz. Skąd założenie, że "skoro zauważyłem to na forum to ludzie z daleka na ulicy mają takie zdanie"? To jest jedna wielka bzdura. W ogóle, to co piszesz, jest jedną bzdurą. Mi byłoby wstyd takie rzeczy pisać. Wstydź się, Gościu!

Gość gość
Hej, to zdobycie faceta to kwestia psychologii i psychiki własnej. W internecie jest pełno porad co zrobic by wyglada pieknie, co nasladowac, poczytaj kilka stron http://passiontheplaceoffashion.blogspot.com/, zobacz, że to wszystko zalezy od sposobu myslenia!!!

Gość gość
Hej, to zdobycie faceta to kwestia psychologii i psychiki własnej. W internecie jest pełno porad co zrobic by wyglada pieknie, co nasladowac, poczytaj kilka stron http://passiontheplaceoffashion.blogspot.com/, zobacz, że to wszystko zalezy od sposobu myslenia!!!

Gość gość
pokrzycz jeszcze trochę. :) może kogoś przekonasz.

Gość marusek1990
fiku mikuuu chciałbym mieć taką dziewczyne, w wieku 30 lat wyglądała byś jak 20paro latka to zaleta a nie wada ja mam 22 lata a mówią że wyglądam na 18-19 i się z tego ciesze bo jak bd dłużej młody:D