Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiku mikuuu

Nigdy nie znajdę faceta

Polecane posty

Gość przestań się malować
niebieskooka :P

Gość gość
ryja sobie podbij:)

jak tak dalej pójdzie to sfiksujesz całkiem z braku bruneta - zmień wymagania :D

Gość gość
czytam Twoje posty. i uwierz to nie problem w wyglądzie:) ja mam 28 lat a wyglądam na 20 nigdy przenigdy nie było to powodem braku zainteresowania a wręcz przeciwnie. więc Twój problem jest jednak w Twoim charakterze :) stwierdzam iż napewno :) czytając Ciebie:)

Nie szukam po kolorze włosów (wbrew wszelkim pozorom, które tak skrupulatnie zachowuję na kafe :) ).

jasne, jak wszystkie - większość woli przecież grzecznych i ułożonych, skromnych facetów, a to, ze są brunetami to tylko cyniczny przypadek :classic_cool:

nie ma takich, są tylko zimne dranie :classic_cool: a grzeczny i ułożony mężczyzna to ciepła klucha, której nazwanie mężczyzną to czyste bluźnierstwo :classic_cool:

fiku - żaden normalny facet nie dopasuje charakteru do baby - to oan ma go akceptować a on ją bez żadnych zmian

rev, charakterterność nei oznacza grubiaństwa, chamstwa, egoizmu, bycia złym człowiekiem, podrywaczem .... oznacza bycie pewnym siebie facetem, po prostu bycie mężczyzną, a mężczyzna (ten prawdziwy) w gruncie rzeczy jest dobrym i grzecznym, nie robi rzeczy złych perfidnie i z premedytacją, szanuje swoja kobietę i jej to okazuje. Można!

Gość gość
jest taki jeden co szuka dziewczyny ale pracuje w prosektorium :)

fiku mikku :D ale nie zalamuj sie jesli bedziesz tak pisala jak teraz to nikt do ciebie nie zapuka nikt nie lubi smutasow :D pozdrawiam i lansuj sie dalej :)

fiku skoro czekasz na faceta a nie chlopca tozamiast byc dziewczynka w krociotkiej spudnisi stan sie Kobieta. wiem, ze zrozumiesz

Gość pokaż to się znajdę
męski

Gość Dj 80's
Fikuu no nie wiem naprawdę co ci poradzić szukaj w Londynie lub okolicy bo wszyscy poukładani wyjechali ;)