Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lat!

NERWICA? POMOCY

Polecane posty

Gość 28lat!

Witajcie. poszukuję porady, może ktoś ma podobnie, może ktoś mial i potrafi doradzić. Ale od początku. Osoba nerwową jestem od kiedy pamiętam, ale ostatnio sam już mam siebie dość przez swoje nerwy. denerwuje mnie wszystko, czesto sie wsciekam, irytuje. Najdrobniejsze szczegóły mnie drażnią. Błahostki typu: że jakis pacan zaparkował zajmując dwa miejsca przez co musze parkowac pod sklepem na samym końcu parkingu, albo że kumpel w pracy wykonał swoja robotę niedokladnie przez co musze poprawiac po nim. czy tez ze auto przede mna jedzie zbyt wolno.... jest tego naprawde duzo i od dlugiego juz czasu. czy to moze byc nerwica? jak sobie z tym poradzic? dodam ze kilka dni temu kupilem tabletki uspokajajace w aptece (takie bez recepty, ziolowe), lecz efekty ich zazywania sa mizerne, by nie powiedziec ze zadne. Ktos rozsadny sie wypowie? Poradzi? Czy powinienem sie udac do specjalisty?

Gość gość
tak, jeśli się nie udasz będzie tylko gorzej i życie dla Ciebie i osób z Twojego otoczenia stanie się udręką

Gość gość
Tempo zycia powoduje ze wszyscy coraz bardziej sie denerwujemy.Musisz troszke sie wyluzowac odpoczac.Moze jest szansa na urlop w pracy?Na pewno bardzo pomoglaby Ci joga