Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gości(ówka)

Ile trwają Wasze stosunki?

Polecane posty

Gość nuuttkkaa
cukierek, może za dużo się onanizowałeś ;P

Gość Gości(ówka)
Dobranoc dziewczyny:* Zajrzę tutaj jutro:)

Gość gość
Dlatego tez kochamy sie pare razy w ciagu jednej nocy.. Pokochamy sie, po 20 min misiak sie spuszcza, nabiera sil ( zasypia na ok 1,5h) i budzi mnie bo widzial ze ja nie spelniona ;) i tak pare razy :) stara sie

Gość Gości(ówka)
Cukierek29 Uwielbiam go głaskać:) Zwłaszcza po buźce;) I sama uwielbiam gdy on to robi:) My tak mamy, że w trakcie potrafimy zwolnić, pomiziać się:) Sama nie wiem co jest przyjemniejsze:)

Gość nuuttkkaa
ważne, że sie stara, nie daj mu do zrozumienia, że jesteś niezadowolona, bo go to zestresuje i albo w ogóle mu się odechce, albo jeszcze szybciej będzie dochodził :)

Gość Gości(ówka)
A najbardziej uwielbiam przytulać go do cyca:P Tak słodko wtedy śpi... On też to bardzo lubi:P

Gosciowka :) Wiem ,wiem znam to z autopsji tzn z @;) Lubię całować jej cały pyszczek ;)

Gość nuuttkkaa
ojej faceci uwielbiają się przytulać do piersi :D są wtedy tacy bezbronni :D słodkieeee

Gość Gości(ówka)
Przepraszam wszystkich:) Rozczuliłam się...

Gość Gości(ówka)
A jeszcze jak pochrapuje tak słodziuśko:) Mmm...

Gość gość
Czasami udaje przed nim :( jestem tez zadowolona z faktu ze on nie daje sobie spokoju tylko 'walczy' ze mna :p

Gość Gości(ówka)
I zawsze jak się obudzi i przyłapie mnie na tym, że mu się przyglądam, pyta: "A co robisz?" :P

Gość Gościówka, srali muszki,
będzie wiosna... Słyszałaś to powiedzonko? Jak nie, to sprawdź sobie, co znaczy. I przestań się chwalić, bo to co opisujesz nie jest normalne, więc nie ma czym. Co innego dobry, długodystansowy kochanek, a co innego facet, któremu stoi przez 7 godzin (?!) :O To się chyba nazywa "priapizm" i jest zaburzeniem albo kłamiesz albo on coś bierze, żeby się przed Tobą popisać. A sucha jesteś nie przez tabsy, ale takich chorych maratonów żadna kobieta na dłuższą metę nie wytrzyma.

Gość Gości(ówka)
Czasami jak złapie i przygniecie to taki bezbronny;) Cukierek coś o tym wie:P

Gość Gości(ówka)
Te, Gościówka, srali..., ty czytaj ze zrozumieniem:P Jak się nie podoba to żegnam;) Nie wiem po co miałabym zmyślać na anonimowym forum:P 7h z przerwą stara panno;)

Gość Gości(ówka)
Zawsze znajdzie się jakiś troll:/

Gość gość
Zazdrosc sie odzywa ;) nic innego :)

Gość nuuttkkaa
zajedziesz mu ptaka po 7 h :D

Nie rzucaj się, egzaltowana panienko :) Wszyscy już wiemy, jak kochasz misia i wszystkich nas nic to nie obchodzi :D Ani nie jestem stara, ani nie panna :) Jednak jak widać bardziej doświadczona od Ciebie, bo ja nie miewam problemów z suchością pochwy, może dlatego że moje stosunki wyglądają jak należy. Nie wiem, co rozumiesz przez stosunek trwający 4 godziny, ale podejrzewam, że chodzi po prostu o całokształt, czyli razem z pieszczotami, grą wstępną i tak dalej. Bo chyba facio Cię nie młóci przez 4 godziny, chociaż kto wie, sądząc po bzdetach, jakie tu wypisujesz ;) Jeśli tak, to nic dziwnego że sucha jesteś. Przejrzyj mu apteczkę w poszukiwaniu viagry i skończ się podniecać 🖐️ xx A żegnać to ty sobie możesz kogokolwiek, jak sobie założysz prywatne, zamknięte forum :) Tam będziesz mogła dorosłym ludziom opowiadać o penisie stojącym bez przerwy 4 godziny 🖐️

Gość Gości(ówka)
Trza iść spać, by rano wstać i się kochać;) Kolorowych snów:)

Gość Gości(ówka)
Jak widać "Gościówka, srali muszki" jest przykładem niezaspokojonej kobiety:P Ja też się tak zachowuję po 4-dniowej abstynencji:P

A, dodam jeszcze, że jeśli seks rozumiemy jako całokształt (a nie tylko penetrację) to 3-4 godziny bywają, to raczej nic dziwnego nie jest, szczególnie na początku związku. Proponuję więc wyrażać się precyzyjnie, bo potem wychodzą brednie jak te opisy gościówki.

Gość Gości(ówka)
Jeśli dla Ciebie seks to tylko penetracja, to bardzo mi przykro:)

"Jak widać "Gościówka, srali muszki" jest przykładem niezaspokojonej kobiety" Oczywiście, gościówka, oczywiście, ale mi dosrałaś! ;) Idź lepiej zobaczyć, czy Twojemu znów nie stoi od kilku godzin i zapytaj, czy go nie boli i nie wezwać karetki (priapizm - sprawdź ;) xx "Jeśli dla Ciebie seks to tylko penetracja, to bardzo mi przykro" Mnie również przykro, że nauka czytania ze zrozumieniem Ci nie wyszła :D Bywa. xx A, i polecam czasem szybką, g***towną penetrację, czyste, oszałamiające "rżnięcie" się z ukochanym, może odkryjesz nowe kontynenty poza mizianiem przez kilka godzin przez faceta z priapizmem. Papatki.