Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia2013

Wakacje z ukochanym :) Jakieś pomysły? :)

Polecane posty

Mam pytanie do wszystkich forumowiczek. Mamy lato, ładną pogodę i trochę wolnego czasu. Chciałabym ten czas spędzić z ukochanym. Chodzi mi o to żębyście podały kilka propozycji na spędzenie wspólnie czasu :)

ale chcesz gdzieś wyjechać czy w mieście? bo to różnica

Mieszkam na wsi, mamy tu las, łąki, ale do miasta jest niedaleko i mamy samochód, także nie ma z niczym problemu... Tylko brak pomysłów :(

na wsi, to pięknie :D no poza komarami :o także co, spakuj w koszyk/plecak/reklamówkę koc, jakieś winko/piwko, zrób jakieś przekąski i do lasu czy na łąkę poleżeć, odpocząć albo na rowerki na cały dzień pojeździć, trochę poleżeć na kocyku po drodze ewentualnie do miasta do kina, na jakiś plenerowy koncert - pełno tego teraz wszędzie w jakichś parkach albo na kolację na świeżym powietrzu do jakiejś restauracji - kocham to

właśnie myślałam o pikniku :) wszystko pięknie :) w lesie komary, na łące bąki :P

ja ostatnio z Mężem jak byliśmy u teściowej pojechałam rowerem do lasu na poziomki. po chyba pięciu poziomkach spierniczałam stamtąd biegiem tyle komarów :o i żadne offy nie pomogły :o

Rowery, spacery itp. to cos na porządku dziennym :) :) Ale dziękuje za pomysł :)

możesz też przygotować jakąś romantyczną kolacje przy winku i potem jakiś film nie mówię żeby pół dnia w garach stać ale jakieś szybkie spaghetti ze szpinakiem które w 20minut się robi

Gość gość
a ja z moim ukochanym masujemy sie, jezdzimy do odleglych miast, robimy razem jakies fajne jedzonko,czasem gramy w gry dla dzieci:), chodzimy sie opalac, zreszta jak jest on to zawsze i tak mi za szybko czas mija;(

Gość gość
Hej nie wiem czy macie kase ale z gruponu wystarczy 299zł za 2 osoby i mozna pojechac z gdyni do Karlskrone, płyniesz noca i na pokładzie promu są dyskoteki, dzień chodzisz po miasteczku,probujesz specjałów... no, ale dojechać też trzeba.....;( takze pare stówek.... ja z moim codziennie chodze na spacery i ..na lody.....nie plecam jest fajnie, ale własnie ide szukac hula-hop, tak przytylam;(

"Rowery, spacery itp. to cos na porządku dziennym" Nie mówię o codziennym wypadzie na miasto itp itd, ale o trasie kilkudniowej np. około 350 km.

wszystko zależy od tego gdzie mieszkacie można iść na cały dzień do aqua parku, lub pojechać nad jezioro... kino, wino na starówce, jeśli macie urlop, można pojechać np. w góry jest wiele możliwości, w zależności w jakim regionie mieszkasz

Gość gość
Mieszkam w mijscu, gdzie praktycznie nie ma gdzie pojechac -.-