Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ze wsi są bardziej pracowite niż te z miasta

Polecane posty

Gość gość

Pomijam wyjątki laleczek, ktore czekają na miastowego bogacza z Czikago. Kobity na wsi żadnej pracy sie nie boją, np moja chrzestna, chłop zaczal chlac wygnala go z domu, sama utrzymuje 3dzieci z tesciową, pracuje przy produkcji paneli podlogowych, robi to co faceci tam. Wiejskie kobiety są zdrowsze, ciagle w ruchu. Miastowe lale calymi dniami sie lansują, malują, chodzą po galeriach albo na tzw fitness poskakać jak małpy w zoo, jak przyjdzie bieda to zaklada konto na Roksie i daje d**y , siedzi załamana na garnuszku rodzicow bo praca kasjerki czy sprzataczki jest be albo zaczyna szukac tzw zaradnego faceta czyli prostytucja malzenska. Takie są fakty. Dziekuje za przeczytanie

Gość gość
jak sie nie chodzilo do szkoly to trzeba zapiepszac na tasmie :P jestem z miasta po politechnice ( trzeba bylo wloszy troche wysilku zeby ukonczyc szkole z dobrymi wynikami). tygodniowo spedzam w pracy okolo 50-58 godzin. Po pracy gotuje obiad, robie zakupy, sprzatam i wychowuje syna. I nie jestem wyjatkiem. Wszedzie w miastach jak rowniez na wsi sa glupie bladzie oraz wartosciowe kobiety.

Gość gość
nie potwierdzam.mam.szwgierke tez myslalem ze pracowita bedzie a wyszlo ze szwagier po 10 godzinach pracy sam sobie zakupy i obiad robi

Gość też mieszkam na wsi
Kobiety ze wsi szybciej się starzeją niż te miastowe zresztą tak samo jak faceci ze wsi jednak praca fizyczna robi swoje :(

Gość gość
jak sie nie chodzilo do szkoly to trzeba zapiepszac na tasmie jezyk.gif jestem z miasta po politechnice ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ serio??! a ja myślałam że ledwo podstawówkę ukończyłaś poziom twojej wypowiedzi wyraźnie o tym świadczy :) Kobiety ze wsi są naprawdę o wiele bardziej pracowite owszem wyjątki też się zdarzają jak i wszędzie. Obecnie coraz więcej dziewczyn mieszkających na wsi kończy studia co niestety nie zwalnia ich z obowiązku pomocy w domu rodzicom co za tym idzie ciężkiej pracy. Nauczone są wszystkiego już od wczesnego dzieciństwa. Zatem nie dość że się kształcą to i już w wieku lat około 10-14 doskonale wiedzą jak zająć się domem ,młodszym rodzeństwem znają wszelakie prace z tym związane. Są przeważnie wyuczone odpowiedzialności! I nie piszę tu że ktoś usmaży naleśniki za to rodzice wychwalają go pod niebiosa!

Gość gość
"poziom twojej wypowiedzi wyraźnie o tym świadczy" nie badź taka trololo :D jesli chodzi o składnie i stylistyke to fakrycznie lezy u mnie już od czasów szkoły podstawowej, dlatego nie studiowałam polonistyki :P a poziom wypowiedzi dostosowany do załozonej tezy...

Gość gość
zgadzam sie

Gość dwu ją z ortografji
Ale też są bardziej wscibskie,d*pe obrobia,ze aż milo.

Gość gość
jestem ze wsi .ale niewiem czy pracowita ? raczej pani na włościach

Gość gość
kobiety ze wsi wcale nie sa bardziej pracowite, po prostu od małego sa tak wychowane, musiały jako dzieci pomagac w pracach na wsi zazwyczaj znajduja meza tez ze wsii z*********ja jak głupie. Znam duzo osób ze wsi i zazwyczaj te kobiety sa zaniedbane, choruja bo organizm był od zawsze przeciazony praca. Autorko twoja ciotka ma po prostu silny charakter i jest zareadna, a pracowita musi byc skoro sama musi utrzymac 3 dzieci

Gość gość
Są tempe