Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A poważniej...

Ten UBÓJ rytualny...

Polecane posty

Gość A poważniej...

Wiecie co, sprawa tego uboju ani mnie ziębiła, ani parzyła - dlatego, że moim zdaniem nazywanie uboju "nierytualnego" humanitarnym jest nie tylko językowo błedne, ale i po prostu naiwne. Każdy, kto widział taki akt, najwyżej się gorzko uśmiechnie, słuchając, jak to zwierzęta "nie cierpią" w takim uboju. Ale teraz, obserwując te reakcje, ŻĄDANIA, wysunięte post-factum, dochodzę do wniosku że jeżeli rząd się ugnie, grzecznie stanie w kącie i tylnymi drzwiami wprowadzi zarządzenie, że "jednak wolno, tylko mniej niż do tej pory" - to to będzie hańba, a mi będzie wstyd, że jestem Polką. Jeżeli rząd uzna, że można prowadzić ubój "na użytek społeczności lokalnych" osiągniemy tyle: - Izrael dostanie to, czego chciał - przy okazji pokazując, kto tu rządzi, i - kraje typu Francja też dostaną to, co chcą - przejęcie rynku eksportu koszernego mięsa. I Polska jak zwykle da się w******ć z obu stron. Ja nie chcę być mieszkanką kraju - dziwki.

Gość A poważniej...
Trzeba było dać tytuł: "mój facet mnie zdradza, czy jestem brzydka?" czy coś w tym guście :P