Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 22 lata i jestem dziewicą! Przegrałam życie!

Polecane posty

@gosc: to nie jest kwestia "przerazenia", tylko tego, ze kobieta niedosiwadczona nie bylaby w stanie zapewnic takich doznan jak kobieta doswiadczona. W tych sprawach skupiam sie glownie na wlasnych przyjemnosciach.

"Nie znam ani jednej kobiety, ktora nie chce miec dzieci." x no jak Ty nie znasz to pewnie wszystkie chcą. podobnie jak nie znasz np. żadnej niskiej to wszystkie są wysokie. troll

Gość MałyDżon
Maciek B. z doświadczonymi to prawda lepszy jest sex jak kobieta doświadczona, ale nie można patrzeć na siebie ja tak przynajmniej nie robię dla mnie ważne żeby jej było dobrze :), jak bym się skupiał tylko na sobie to 2 minuty i papa :) choć moja obecna i tak jest szybciutka 5 minut to najdłuższy jej wynik... ale mam dość grubego więc pewnie to od tego.

Gość gość
Jesteście popieprzeni. Serio. Nie oceniaj książki po okładce. Ile lasek po ślubie nie daje???? A przecież cnoty już dawno nie ma? Ile lasek jest beznadziejnych w łóżku z cnota i bez? Jak jakaś tego nie lubi, brzydzi się czy jest oziębła to nią będzie z cnotą czy bez!! Każda ta doświadczona, którą wychwalacie dziewicą była nie? Jeśli jest dobra w łóżku to czemu taka dziewica nie może być taka sama? Skromnie uważam że nie ma nic złego i nienormalnego w dziewictwie po 20 jeśli się po prostu panna nie spotkała faceta z którym uznałaby że warto z co noc z innym po sobocie nie chce. Trochę bardziej dziwne widzi mi się jednak związek bez seksu bez zdrowotnych czy ideologicznych podstaw OBYDWOJGA. Ale nie moja broszka.