Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co byscie zrobily na moim miejscu??

Polecane posty

Gość gość

Moj maz 2 tyg temu wrocil z za granicy. Byl tam 2 mce. Pozniej odkrylam ze pisze z jakas dziewczyna ktora tam poznal. Mowil ze tylko kolezenskie smsy itp. Wykasowalam jej numer z jego telefonu, a wczoraj patrze a on ma ja zapisana MARIUSZ. czyli spowrotem ja zapisal. Twierdzi ze tak tylko ze nic go z nia nie laczy i nie laczylo. W takim razie po co mu jej numer? Co o tym myslicie bo ja juz nie wiem co robic

Gość gość
Kubeł wody na otrzeźwienie. Tyle że nie wiem dla którego z was.

Gość gość
Jezeli by mu na niej nie zalezalo to by nawet nie bral od niej nr. A tak nie dosc ze w tajemnicy przede mna z nia pisal, to jeszcze zapisal znowu jej numer. Ja wiem ze cos jest nie tak ale nie mam dowodow. Przestalam mu ufac... nie mam pojecia co robic? Czy on sie zakochal czy jak...

Gość ale jestes glupia
zamiast przyczajona zbierac dowody i po cichu sledzić tą relację to wykasowała numer:O ja p*****le ile Ty masz lat dzieciaku? 15? wiedz, że to już pewne że ją posuwał za granicą jak Ty usychałaś z tęsknoty i bawiłaś dzieci, kiedy Ty gotowałaś obiadki i bawiłaś się z dziećmi, on zabirał ją na kolacje i bawili się w łóżku:) kiedy Ty o nim rozmyślałaś on pieścił tamtą i dochodził patrząc na jej ciało:). i później tym samym penisem wkładał tobie!

Gość gość
Darujcie sobie ocenianie mnie. To byly emocje. Najpierw zrobilam pozniej pomyslalam. Wiem moglam byc sprytniejsza ale nerwy wziely gore. Jak moge dowiedziec sie czy on mnie zdradzil? Prosze pomozcie bo jestem zalamana cala ta sytuacja:(

Gość gość
jak tylko masz możliwość, to podczytuj sms jego do niej i jej do niego. Jeśli wszystkie sms będą wykasowane, na bank jest coś na rzeczy, w przeciwnym wypadku nie zacierał by śladów. Powodzenia

Gość gość
Możliwości: 1.Nic nie rób tylko obserwuj rozwój sytuacji udając że nic nie wiesz. 2. Przycisnąć go do muru i wydusić prawdę.

Gość gość
i w ty i w tym przypadku nic się nie dowie. Facet będzie szedł w zaparte i sprytnie się chował

Gość gość
Tyle ze jak wczoraj odkrylam ten numer, to on go wykasowal, przepraszal, przysiagal ze nic miedzy nimi nie bylo itd. Ja mu nie wierze. Teraz pewnie bedzie sie albo dobrze ukrywal, albo zerwie z nia kontakt. A gdybym ja zadzwonila do niej i ja zapytala? Pewnie glupi pomysl co? Ale juz nie wiem jak dowiedziec sie prawdy. Jezeli mnie zdradzil to nie chce marnowac z nim zycia.

Gość gość
nr wykasował, ale sms powinny być. Sprawdź je ( bez jego wiedzy ) Do tamtej nie dzwoń, bo i tak niczego się nie dowiesz

Gość gość
To kto w końcu wykasował ten numer bo najpierw piszesz że ty a potem że on.

Gość gość
Sprawdzalam smsy i nic nie ma. Wszystko pokasowal. Sam sie przyznal ze z nia pisal, ale twierdzi ze tylko co slychac itp, a jak wczoraj odkrylam znowu jej numer inaczej zapisany to twierdzil ze tak tylko ja zapisal, ale ze z nia nie pisal teraz. W nic mu nie wierze, ale chcialabym dowiedziec sie prawdy. Czy mnie zdradzil

Gość gość
Najpierw ja mu wykasowalam byla zapisana dominika, a pozniej zobaczylam ze on ma jej numer znowu ale zapisany mariusz zebym ja sie nie domyslila i on ja za drugim razem wykasowal

Gość gość
No to widać jest coś na rzeczy.

Gość gość
Ja wiem ze cos jest na rzeczy tylko nie wiem jak sie dowiedziec prawdy. On byl tam ze swoim kolega i jestem pewna ze ten kolega cos wie. Tylko jak z niego to wyciagnac.

Gość gość
Mnie sie wydaje ze juz zdradzil, a nie ma zamiar. Ona mieszka na slasku i nie maja mozliwosci sie spotkac.

Gość napisz z jego numeru smsa
do niej, takiego zwyklego co tam itd. Zobaczysz jak odpisze.

Gość gość
to że wykasował jej nr, o niczym nie świadczy. Równie dobrze mógł go zapisać w jakimś notatniku lub po prostu zapamiętać. A brak sms jest dla mnie podejrzany. Na razie odpuść sprawę. Nic mu nie mów na ten temat i o nic nie pytaj. Obserwuj go tylko. Zobacz czy w ukryciu przed Tobą nie pisze sms lub wychodzi z pokoju jak ktoś dzwoni. Bądź czujna, prędzej czy później trafisz na jakiś ślad bądź dziwne jego zachowanie ( jeśli faktycznie coś go z nią łączy )

Gość no nieżle,,,,,...,,,,
On wraca tam do tej pracy gdzie był czy zostaje już w domu ?

Gość gość
Wczesniej jak nic nie wiedzialam, to wszedzie zabieral ze soba tel nawet jak sie kapal. Teraz jak juz wiem o niej to zostawia tel na widoku i nie chowa go. A moze jednak zadzwonic do niej?

Gość ghghhg
a masz mozliwosc sprawdzenia billingow jego?

Gość gość
Zostaje juz w domu. To byla praca sezonowa

Nie licz na to że kolega wyda Twojego męża. Moim zdaniem obserwuj lub zablefuj ..... powiedź ze wiesz o wszystkim bo rozmawiałaś z Dominiką vel Mariuszem , zobaczysz jaka będzie jego reakcja.

Gość gość
to, ze zostawia tel na widoku, to żaden pewniak. Mogą być umówieni w ten sposób, że jak teren będzie czysty, to on pierwszy się odezwie i bez jego wyraźnego sygnału ona będzie siedzieć cicho i nie będzie się z nim kontaktować. Do niej nie dzwoń, bo i tak ci się nie przyzna. Jeśli znasz do niej nr to wyślij jej sms z jego tel w jego imieniu i zobacz co Ci odpisze

Gość gość
Wiem ze to zaden pewniak. Moze pisac do niej bedac w pracy. Ok zrobie tak ze napisze do niej w jego imieniu. Ale co napisac w smsie?

Gość gość
no dymal ją bedac zagranica , proste i co teraz? placz? wypomininie? albo przymkniesz oko ,albo pokuj sie.

Gość gość
Napisz smsa udając że to on pisze.

Gość ghghhg
nie pisz smsa tylko pusc jej sygnal od niego

Gość gość
napisz coś miłego i w formie pytania, tak żeby Ci odpisała, np.;co dziś robisz ślicznotko ( nie wiesz jakimi słowami się do niej zwracał, a ślicznotko można powiedzieć w każdej chwili i będzie miło )