Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bojkot WORD i MORD trwa! Egzamin praktyczny w ciagu 2 dni!

Polecane posty

Gość gość

I bardzo dobrze! Ludzie przycisną to mafię co tylko za byle gówno kasę zdziera! Wielu moich znajomych zaj..ście jeździ samochodem, a w Polsce oblali prawko, zrobili na Słowacji bez problemu!

Gość gość
Popieram, te maszynki do zarabiania pieniędzy powinni ściśle kontrolować, nie może być że ktoś jeździ świetnie i jest oblewany bo np. najechał na linię!

Gość gość
cała Polska popiera!

Gość gość
żal d*pe ściska bo nie umiecie prosto jechać po pasie szerokości 3m?

Gość gość
Bardzo dobrze!!! Pieprzona instytucja, ja na szczescie zdalam przed wszystkimi zmianami, ale instytucja, ktora sama na siebie zarabia wiadomo ze jest nastawiona na jak najwieksze zyski. Chore!!!

Gość gość
Ja zdałam po zmianie przepisów za drugim razem. Dwie moje przyjaciółki które robiły równocześnie zdały za pierwszym! Na nowych przepisach:) Więc nie przesadzajcie, wcale nie jest tak trudno zdac. Wystarczy patrzec na znaki, umiec kilka manewrów i koniec!:)

Gość gość
bo widocznie ty i twoje koleżaneczki trafiłyście na taki okres gdzie dawali zdawać, bo zawsze jest tak, że oni sobie ustalają budżet i na podstawie tego wiedzą ile osób mogą przepuścić a ilu muszą u/d/u/p/i/ć, żeby ci znów wpłacili kase na kolejny egzamin, dzięki czemu wypełnią budżet tą kasą. To jest znana komunistyczna praktyka, a wiadomo, że wordy są prowadzone przez dziadów, u mnie np. to taki stary pryk nówką mercem podjeżdzał, na bank ****** komuch, to oni takie cwaniactwo wprowadzają