Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkaaa k

jak ubrac sie na plaze;(((

Polecane posty

Gość mariolkaaa k

jak ubieracie sie na plazy, chodzi mi o to,ze nie chce chodzic w kostiumie kapielowym;(sa jakies alternatywy? kostium odpada bo schudlam i nie mam jedrnego ciala i sa roztepy walcze z nimi ale jeszcze sa myslicie ze mozna sie opalac w zwiewnej sukience albo w koszuli czy koszulka na ramiaczka i krotkie spodenki?

Gość NieDlaCiebie
ja mam na tyłku i zakladam spodenki i góra z kostiumu kąpielowego;D

Gość mariolkaaa k
dobry pomysl ,dzieki zawsze jakies to zatuszowanie;)

Gość gosciowkaaa dzis
ja bym wybrala tak sukienke krotka albo spodnice i zwiewna bluzke , krotkie spodnie jakeis shorty

Gość Stefan 22 lata
Masz niesamowicie miękką psychikę, gardzę tobą :O

Gość walentyna tiereszkowa
myslisz ze ktos cię będzie pod lupą oglądał? jak się wstydzisz to po prostu połóż się tam gdzie nie ma tłoku. no chyba ze jestes z tych co się rozkładają przy wejsciach na plazę w ścisku.

Gość NieDlaCiebie
są tez kostiumy jednoczęściowe co mogą zakryć ci troche niedoskonałości tez sa bardzo seksowne;)

Gość mariolka kkkk
ale ja jade z moim chlopakiem i jego znajomymi, nie chce zeby oni sie an mnei patrzyli ze kiepsko wygladam, dodam ze on jest bardzo atrakcyjny;/ gdyby nie to,ze on chce bardzo jechac ja wcale bym nie pojechala;/

Gość Stefan 22 lata
Hrrrrrrrrr tfuuuu!!!

Gość NieDlaCiebie
czemu nosze spodenki? bo wydaje mi sie ze mam duży tyłek ;D;D ale mojemu facetowi sie podoba;D:D

Gość mariolka kkkk
ale ja jade z moim chlopakiem i jego znajomymi, nie chce zeby oni sie an mnei patrzyli ze kiepsko wygladam, dodam ze on jest bardzo atrakcyjny;/ gdyby nie to,ze on chce bardzo jechac ja wcale bym nie pojechala;/

Gość gość
pareo kup i sie owiaz

Gość mariolka kkkk
a jak chcesz wejsc do wody to co ze spodenkami?:)lezysz w nich na plazy?

Gość NieDlaCiebie
koleżanko jesli facet cię kocha to kocha cie taką jaka jesteś wiec nie masz sie czego wstydzić chociaz byla taka reklama keidys cos tam na rozstępy a moj zażartował sobie ze mi to kupi to sie zdenerwowałam na samym początku ale pozniej powiedzial mi ze nie mam co sie denerwować bo kocha mnie taka jaka jestem ;)

Gość NieDlaCiebie
sa spodenki takie materiałowe ja nawet w jeansowych wchodze do wody haha..i leże w nich a biore inne na zmiane...sa stroje kąpielowe dwu czesciowe ze spodenkami ale u mnie trudno takie znaleść

Gość gość
będziesz wyglądała głupio wchodząc w spodenkach do wody i wtedy ci znajomi dopiero będą się gapić:) postaraj się kupić strój taki z szortami jak się bardzo wstydzisz ale nie zakładaj zwykłych spodenek!!!!!!!!

Gość NieDlaCiebie
albo są chusty takie ale do wody nie wejdziesz w chuście raczej ale pewnie zle nie wygladasz;)

Gość NieDlaCiebie
wiesz co? ja mam znajomych tez i tez wchodze w spodenkach do wody i nie zauwazylam zeby sie glupio patrzyli wole wejsc i zakryc to co mi sie nie podoba spodenkami a nie chodzic jak te grube baby z fałdami na brzuchu odkrytymi to dopiero jak wyglada... a spodenki kupisz nawet materiałowe i mozesz dobrac do tego w takim samym kolorze stroj kapielowy i zalozyc tylko gore i te spodenki

Gość mariolka kkkk
a zakaldasz pod te spodenki dol od kostiumu?

Gość mariolka kkkk
dziekuje za rade, wiesz ja wiem ze on mnie kocha taka jaka jestem ale mi zalezy zebym mu sie pdoobala, zreszta ja zle sie czuje z odkrytm tylkiem, tak samo nie lubie miec golych ud calych tak juz mam od dziecka;) ai jeszcze pytanie jak czesto sie porzebieracie podczas dnia na plazy?

Gość NieDlaCiebie
no a moj facet tez kapie sie w spodenkach i czasami bokserek nie zaklada haha

Gość NieDlaCiebie
ja sie przebieram jak ide juz do domu..

Gość mariolka kkkk
niepotrzebnie sie zgodizlam na wpsolny wyjazd;(

Gość NieDlaCiebie
oj bedzie dobrze zobaczysz skoro cie lubią i akceptują taka jaka jestes to nikt nie bedzie cie krytykował nie przesadzaj;):) tak pewnie masz ładną figure z małymi niewidocznymi niedoskonałościami tylko za bardzo sie tym przejmujesz ;)

Gość mariolkaaa k
chodiz bardziej o to,ze on ma idealna sylwetke ,a mi do doskonalosci daleko, mam za szeroka dolna partie ciala;/i to mnie denerwuje najbardziej

Gość NieDlaCiebie
a ja moze i jestem szczupła bo biegałam i wgl...ale mam duża d*pe i duze cycki,a cycki mnie denerwuja bo nie moge dobrac sukienek bo m isie tu akurat nie miesci i splaszcza mi cycki:D a wiesz ze mozesz dobrac stroj kapielowy do swojej figury... poszperaj w necie i popatrz co by bylo dla cb odpowiednie co wyszczupla i wgl..

Gość NieDlaCiebie
ale radziłabym ci kupic ten strój ze szortami ale pamietaj zeby dół nie był za ciasny nawet jesli chodzi o spodenki materiałowe...wzory przyciągają uwage jednolity kolor wyszczupla

Gość mariolkaaa k
dzieki;) wiesz ja tez nie jestem jakas gruba nosze rozmiar 38 rzadko 40, tylko sama ze soba czuje sie zle, w sensie ze wydaje mi sie to wqszystko mal0o jedrne i ladne

Gość NieDlaCiebie
a ile masz lat

Gość mariolkaaa k
27..wiem stara a tak przezywam...ale ja zawsze omijalam morze szerokim lukiem, az do teraz