Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariolkaaa k

jak ubrac sie na plaze;(((

Polecane posty

Gość NieDlaCiebie
co ty nie stara...ja jestem młoda bardzo:D

Gość nio nio nio
Sluchaj, tez mam problem a cellulitem i 5 kg nadwagi. Kupilam sobie sweamwear- czy jak to się pisze w New Yorker. To taki jakby top z siateczki, luźno opada na ramie i zakrywa tylek. Wczoraj widziałam mega spodenki, takie kolorowe, jakby plecione w New Yorker. W tym się można normalnie kapac, typowo plazowe. Sliczne, zakocha się w nich każdy. Sama mam 29 lat

Gość NieDlaCiebie
pisałam zeby sobie kupiła takie spodenki;)

Gość mariolkaaa k
fajny pomysl z tym siateczkowym ubrqaniem,zakupy planuje dzis wieczorem;)..wiecie ja ogolnie czuje sie seksownie, zgrabnie, tylko wlasnie ten goly tylek mnie przeraza;p moj facet mowi,ze bardzo lubi mnie dotykac po pupci itd...ale jakos ja sama ze soba czuje sie w tej kwestii zle;)a myslicie ze przeswitujaca lekka koszule mzona zalozyc do kostiumu?

Gość NieDlaCiebie
nooo seksi to wygląda tez mam problem z tyłkiem haha nei lubie go bo wydaje mi sie ze jest gruby i dlatego nosze spodenki plazowe... ale podczas seksu mi to nie przeszkadza zapominam o nim i czuje sie ok;)

Gość nio nio nio
ten swimwear to jest taka wlasnie jakby koszulka z siateczki, weź większy rozmiar to Ci pupe zakryje, a do tego te spodenki kolorowe takie jakby leciutkie, jak z mgiełki, Ja się zakcohalam ale już nie mam kasy na te szaleństwa, wiec nie kupilam

Gość nio nio nio
Nie uważam żeby lekka koszula sprawdzila się na plazy, od razu będzie się rzucalo w oczy ze chcesz cos ukryc, a to o czym mowie w zupelnosci zda swój egzamin. Sa 3 kolory: seledyn, roz i taki jakby habrowy niebieski. Uwazam ze ten habrowy pasuje na każdy kolor stroju i jest z klasa, do teog dodasz te plecione spodenki i będziesz najmodniejsza :)

Gość nio nio nio
Jeszcze widziałam taki jakby siateczkowy kombinezon w pomarańczowym rozbielonym pastelu. Sliczny. Kupisz cos na bank. Wszystko jest tam gdzie stroje. Jak masz kase kup wsjo :D

Gość NieDlaCiebie
ale chyba nie bedzie sie kapala w tym bez przesady niech tez troche cos pokaze a nie wszystko narzuci na siebie to ładnie wcale nie wygląda

Gość gość
kup sobie tankini albo swimming dress... sa tez kostiumowe komplety spodenki z bluzeczka. Duzy wybor ma bon prix wystarczy wejsc na ich stronke

Gość nio nio nio
swimwear cos kolo 40 zl i spodenki tez tyle. Ja czekam az przecenia spodenki. Wezme rozmiar l, a cycki mam s :D . Pupa jak u Kim Kardashian to musze wieksze

Gość nio nio nio
Ale jej chodzi tylko o pupe, żeby zakryc, to wezmie normalny stroj i na to albo to wdzianko leciusieńkie, albo te spodenki. A jak będzie szla cos zjeść to nawet może to i to. To się na stroj ubiera.

Gość NieDlaCiebie
oj nie przesadzajmy niech zalozy tylko te spodenki wdzianko i spodenki nie bardzo beda pewnie pasowac

Gość nio nio nio
w calzedonia maja po 65 zl rozne spodniczki, spodenki- typowo plazowe- mieć kasy to nie ebdziesz wiedziała co wybrać takie piękne i modne

Gość nio nio nio
Może razem i osobno, gwarantuje ze będzie super, bo tez jak Autorka miałam ten problem w tym roku, wiec kazda opcje rozwazylam ;).

Gość mariolkaaa k
dzieki dziewcyzny, przyznam ze juz jestem podekscytowana zakupami, dalysmy mi nadzieje,ze da rade cos znalezc fajnego;)

Gość nio nio nio
spoko, powodzenia

Gość NieDlaCiebie
nmzc;)

Gość gość
Piszecie ze macie duze tyłki to ile macie w obwodzie bo ja 93 i mysle ze to chudy tylek a wy twierdzicie ze macie duze to ile macie 120?

Gość dorota44
Pewnie, mnóstwo jest teraz w sklepach kostiumów zakrywających więcej ciała :) Do tego jakieś fajne dodatki - i strój gotowy. Jak rozglądasz się za torbami plażowymi, to na magumoda.pl są śliczne, słomkowe. Sama zamówiłam i mieszcze w niej dosłownie wszytko :D

Gość gość
Normalnie !

Gość gość
Na plaże najlepiej zakryć wszystkie swoje niedoskonałości. Wtedy czujemy się lepiej sami ze sobą.

Gość tosiamika
Coraz więcej dziewczyn zastanawia się w co się ubrać na plaże, nie dziwie się bo mam to samo. Przecież nie pójdę ubrana w spodnie i koszulkę i czytałam trochę ciekawych porad w necie i znalazłam fajny artyklół http://urodaporady.pl/perfekcyjna-plazowiczka-czyli-w-co-sie-ubrac-na-plaze/ i fakt sukienka jest najlepszą opcją. Musze sobie kupić jakieś zwiewne na plażę.

Gość gość
Sukienki i np krotkie szorty +top sa najfajniejsze, do plywania sa tankini i sukieneczki.nie tylko dla tych co sa niezadowolone z figury, ja na przyklad tez nie lubie neglizu i sznurkowych bikini, krotka sukienka na ramiaczkach wyglada ladniej i eleganciej