Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z przednimi skręcanymi kołami. !

Polecane posty

Gość gość

Witam. ! Mam problem z przedniki skręcanymi kołami, otóż bardzo częto sie blokują tak że nie da sie jechać na wprost. Koła najczęściej tak sie przekręcają jak się cofa musze wtedy podnieść lekko wózek i przejść pare kroków wtedy sie ustawiają tak ze da sie jechać. CZy któraś z Was też ma taki problem.?

Gość gość
mnie to wogole w******ja te wozki z tymi przednimi kolkami skrecajacymi. Dostalam dla dziecka taki wozek to go sprzedalam i kupilam z normalnymi kolkami z przodu, ktore nie sie obracaja. Te obrotowe to moze sa dobre jak sa super krawezniki i chodniki rowniotkie, a jak sa gowniane, to co chwile kolko sie obkreca i wchodzi w kazda szczeline, dziure i nie da sie jechac. Gowniane sa te wspolczesne wozki...

Gość niepracująca mama
Miałam 3 wózki z takimi kołami i ze wszystkimi miałam ten problem o którym piszesz. Teraz kupiłam (mam nadzieję ostatni) ze zwykłymi pompowanymi.Ciężki jak cholera ale przynajmniej nie szarpię się z tym wózkiem na ulicy

Gość gość
Ja też mam ten wózek z pompowanymi kołami ale jest lekki, aluminiowy. Ale wózka z nieskręcanymi kołami nie wyobrażam sobie... przy każdym zakręcie podnosić do góry... tragedia. Z tym mam taki problem że te koła sie blokują tylko jak cofam, jak jeżdżę do tyłu i do przodu. I często obczajam inne wózki z tymi skręcanymi kołami z przodu i widze, ze inne wózki nie mają takiego problemu. nie wiem czy tylko ten wózek taki jest co co...