Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche o ROR

Temat dla spragnionej uwagi ROR i ku przestrodze innych!

Polecane posty

Gość mia ta cara
haha przed chwila czytalam temat badaczki kafeterianek i widzialam jak sie rozpisala ROR i tak sobie pomyslam,ciekawe kiedy powstanie temat o ROR :) Dlugo nie musialam czekac.ROR chce ci sie tak rozpisywac? Ja nawet tego nie czytalam co ona pisze ,bo to nudne .

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjfffffffffff
a teraz tematy na których pisała, wynika z nich że jest dupodajką dla ciapków :D:D ma znajomych arabów :D masakra kolejna która puściła się z ciapkiem, dlatego tak najeżdża na kościół http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4314683

Gość o matko w takim razie to
prawda, ROR jest bezpłodną staraczką po 40tce:( teraz mi naprawdę żal i jej współczuję, co jej innego pozostało jak kafeteria i pouczanie innych? jak już tyle lat się stara i nic? sfiksowała jak inne. okażcie dziewczynie litość:( bezpłodnośc to straszna choroba:(

Gość gość
A Ror to nie jest heloiza czasem?

Gość gość
ROR wróciła...

wrocilam bo takie jak Ty tesknily najwyrazniej ;-) ;-) ;-) oczywiscie zostalam na tym topiku calkowicie "zdemaskowana";-) ;-) ;-) i wszystko to prawda - ojciec alkoholik, matka prostytutka, ja najbrzydsza od zawzse w klasie, po latach upodlen, w koncu wyszlam za maz (choc nikt mnie nie chial stad pozostjke dziewica oraz konkubina) - moi mezowie kolejny byli: (obowiazkowo innej rasy niz bialej;) - wlasciciel zakladu miesnego spod londynu, ktory mnie sprzedal na bliski wschod za dwie kozy, tam tez dlugo miejsca nie zagrzalam, i zostalam sprzedana do indii, na filipiny i do kurkina faso (to by wyjasnialo moja 'wiedze o siwecie';-) na szczecie odkrylam ze istnieje internet i zaczelam sprzedawac wlasne zdjevcia przez internet, a teraz obecnie dobiegam 59 lat i wlasnie zaczelam starac sie o potomstwo, tzn. nie - o cytuje "dzidziusia" a to wszystko po to by tak byste, elokFentne, sliczne, madre iw spanialy dziewczeta jak Wy mogly tropic w otchalaniach kafeterii ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) bo jak czegos nie mozna zrozumiec to przynajmniej jak sie oswoi to czlowiek poczuje sie lepiej, co nie?;-) tak wiec zachecam do dalszego fantazjowania - popiszmy sobie jaka ta ROR okropna i nieszczesliwa, po ROR to splynie a panie wyladuja swoja frustracje;-)