Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepracująca mama

Znalezienie pracy tylko na pierwszą zmianę graniczy z cudem!

Polecane posty

Gość niepracująca mama

Wy też macie ten problem? Mój synek od września idzie do przedszkola.Zaczęłam więc rozglądać się za pracą i ... Owszem, propozycje są, ale tylko w systemie dwu- lub trzyzmianowym. Znalazłam także kilka ofert gdzie pracuje się np. do 18-tej. A co z dzieckiem? Mój partner pracuje w delegacji i nie ma go od poniedziałku do piątku.Na dziadkow liczyć nie mogę. Myślałam o niani ale wtedy będę oddawać jej prawie całą wypłatę. Porażka.Już się powoli załamuję.Chyba nie pozostaje mi nic innego niż założenie własnej działalności gospodarczej.Zdaje się że sama muszę sobie stworzyć miejce pracy bo tu gdzie mieszkam chyba nic nie znajdę...

Gość gość
mam ten sam problem

Gość gość
Takie czasy... Takie realia... Nie Ty jedna... Jeśli myslisz że jak zalozysz wlasna dzialalnosc to będziesz pracowac 8 godzin od 8 do 16 to jestes w bledzie ;) wlasny interes to praca po 20 g na dobe...

Gość gość
A czego się spodziewałaś? Firmy pracują na okrągło, a nie tylko Ty masz dziecko i chcesz mieć wolne popołudnie, trzeba się wymieniać. Uwielbiam to: nie mogę znaleźć pracy, założę własną firmę. Co wy myślicie, że prowadzenie działalności to takie pstryknięcie palcem? Co niby chcesz robić? Myślisz że dostaniesz dofinansowanie z unii i zbijesz fortunę, a ktoś będzie za Ciebie dybał? :D