Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcobedziedalej

mam dwoch facetow jednoczesnie

Polecane posty

z Wojtkiem jestem od lat, mieszkamy razem ale namietnosc wygasla troche temu... z pozoru jestesmy idealna para, znajomi mowia ze pasujemy do siebie ale gdy jestesmy sam na sam to praktycznie zyjemy oddzielnie niedawno zapisalam sie w sumie dla frajdy do rocznej szkoly policealnej, wybralam zawod niezwiazany z moimi ukonczonymi rok temu studiami, szczerze powiedziawszy to chcialam poznac troche wiecej ludzi, miec znajomych ktorych Wojtek nie zna... i tam poznalam Rafala - chlopak rok mlodszy ode mnie, w sumie od poczatku sie sobie spodobalismy, po 1 semestrze mielismy zrobic projekty w parach, oczywiscie my razem... no i tak sie zaczelo,ze zupelnie przypadkiem wyladowalismy w lozku... wczesniej sie spotykalismy na kawe, czas miedzy zajeciami spedzalismy razem... teraz nie umiemy bez siebie zyc, jego zaczyna dobijac to, ze mieszkam z facetem a ja nie umiem sie zdecydowac ktorego wybrac... czy tego z ktorym jestem juz 5 lat i przytlacza nas codziennosc czy moze nowopoznanego chlopaka ktory zauroczyl mnie swoja swiezoscia... seks z nim jest nieziemski,z Wojtkiem nigdy sie tak nie kochalam... wlasciwie to od mniej wiecej roku nasze kontakty seksualne sa sporadyczne, a w ciagu ostatnich 4 miesiecy w ogole sie nie kochalismy...

Gość mam 2 lewe rece
siostro wielokrotnie przelozona - jak tak moze byc, tak nie moze byc :P, :P, :P

co powinnam zrobic?

Gość gość
zdecyduj sie na jednego

to wiem,ale ja nie umiem wybrać :(

Gość gość
Wybierz tego drugiego, najwyżej będziesz żałować...

Gość gość
Nic nie rob. Ciesz sie zyciem i tyle. Masz super faceta i masz swietnego kochanka. Upewnij sie ze jeden o drogim nie wie i baw sie. Sytuacja pewnie rozwiaze sie sama tak czy owak, wiec zamiast sie stresowac czerp jak najwiecej z obu znajomosci.

Gość onaonaona24aaa
tylko jesli dalej tak bedzie to oboje mnie kopna w d*pe... nie wiem co mam zrobic serio ;/

ja bym wybrała tego drugiego. Domyślam się że jesteś młoda . jak po 5 latach mieszkania ze sobą , sexu nie ma od 4 miesięcy , to co będzie za 10 lat ?

Gość gość
Wybierz drugiego, bo jeżeli kochałabyś tego pierwszego, to nigdy byś się nie zakochała w tym drugim ;p