Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko znajmych wogóle sie nie usmiecha...

Polecane posty

Gość gość

ma trzylatka i jeszcze jej ani razu nie widziałam uśmiechniętej ani żartującej. Wiecznie nachmurzona buzia, jak do niej zagadasz żartobliwie od razu grymas płaczu... Nie pojmuje tego, bo znajomi są bardzo wesołymi ludźmi o pogodnym usposobieniu. Co dolega tej dziewczynce?

Gość gość
nic, widocznie nie lubi obcych albo Ciebie

Gość gość
Jest bita.

Gość gość
nic jej nie dolega, pewnie jest bardzo nieśmiała lub wstydliwa po prostu. może nie lubi głupich zaczepek. mój synek też tak ma, nie lubi, gdy obcy go zagadują żartobliwie, woli normalnie się przywitać.

Gość gość
nastepny chory topik! jestes 24 na dobe u znajomych,zeby taktwierdzic?dzieci wyczuwaja glupie albo zle osoby,widocznie cie wyczulo i sie nie usmiecha jak cie widzi,wcale sie nie dziwie,taki topik zakladac!

bo jak matka i ojciec gadaja mu z grobową miną niczym średniowieczne deklaracje na koniu jak to wszystko dla niego zrobią i jest najważniejszy, to go to przytlacza i sie wycofuje dziecko. jakby mogło się pobawic spokojnie, a widzialoby jak ładnie mamusia zajmuje się w tym czasie tatusiem, to by się kuźwa cieszyło

Gość gość
idź się lecz psycholko

Gość gość
Ech, poobserwujesz kiedyś więcej trzylatków, to przestaniesz się dziwić, że dziecko może się nie uśmiechać gdy nie podoba mu się sytuacja a uśmiecha się wtedy gdy chce. Ja akurat mam trzylatkę-śmieszkę ale znam co najmniej kilka maluchów (akurat trzy dziewczynki mi się przypominają) które NIE ŚMIEJĄ SIĘ PRZY OBCYCH więc trzeba mieć szczęście, wkupić się w ich łaski i poczekać aż rozbawi je coś na ICH zasadach, żeby ten uśmiech zobaczyć.

Gość gość
o mnie zawsze mówiono to samo, czemu jestes taka powazna, dlaczego jestes taka ponura, od czasu jak byłam małym dzieckiem.... najdziwniejsze jest, że oceniaja mnie po paru sekundach, i mówia, że nigdy się nie usmiecham..(!)... a przeciez nachmurzona mina, a czestotliwosc usmiechania sie to chyba dwie rózne sprawy? Doszłam w końcu co jest przyczyna, mam defekt kosmetyczny w postaci mocno opadnietych kacików ust, i takie dziwne miesnie pod ustami, które są wygięte w podkówke, wyglądam faktycznie b ponuro mimo ze mam z reguły dobry humor... strasznie mnei wkrewia to całe p******e otoczenie, i jego nietolerancja

Gość gość
znacie jakieś ciekawe strony dla dzieci? ja ostatnio znalazłam taka stronkę, polecam! ciekawe gry i zabawy dla maluchów :) http://dladzieci.pl/

Gość lafhowfighqowahfashcd,zx
Pewnie jej daja surowe mieso do jedzenia, krowskie mleko do popicia i cebule na zagryche to sie nie usmiecha.

Gość lafhowfighqowahfashcd,zx
do gość z kącikami: a czego sie spodziewasz, jak nawet zalozycielka topicu ocenila czyjes dziecko i ma problem z czyims dzieckiem, to myslisz ze ciebie nikt nie oceni ?? taki kraj wszyscy maja problem ze wszystkim a jak nie maja to sobie na sile szukaja i takie strony jak ta maja kase z glupkow, pozdro.