Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Protestowałam wczoraj przeciwko homoseksualistom w Warszawie

Polecane posty

Gość gość
owszem sa statyski i gej to przeważnie facet wychowywany bez ojca. jak masz wąty to obejrzyj to, ale proponuję bardziej sie zaintaresować, bo to tylko jeden film jednej pani doktor. www.youtube.com/watch?v=ICnVTzArTLs

Gość gość
Boże, gdy ćwiczysz mięśnie ćwiczysz też mózg. nie ma związku Twoim zdaniem?:D kretynie?:D mojej koleżanki rodzice nie chcieli, żeby była leworęczna i "męczyli ją", by używała drugiej i jest obu. Ty nie masz żadnej wiedzy z tego co mówisz.

Gość bzdeciok
"jeżeli jest to sens umowny, to nie wolno używać słowa " małżeństwo" w stosunku do pedziów, bo to fałszuje i dewaluuje przwdziwe pojęcie małżeństwa." . zgadzam sie. ale to przeciez ci co sa PRZECIWNI nazywaja to malzenstwem. zreszta w polsce i na slub cywizly i sakramentalny mowia malzenstwo, wiec nie ma zbyt zpopularyzowanego zwrotu rozgraniczajacego te dwa rodzaje slubu/zwiazku. tak jak np. w jezyku ang. - civil union.

Gość gość
Jak zwykle prostaki z kafe sprowadzają wszystko do kopulacji, rozmnażania, anala. Jak zwierzęta :O no i standardowy argument gej-pedofil ;D ktos tu za duzo czyta frondy i ksiedza Oko, ktory swoją drogą ma jakąs homo manie, wszedzie gejow widzi, straszy upadkiem narodow...ciekawe dlaczego taka holandia, dania czy norwegia nie upadly? Nie ma tam takich podjudzaczy ktorzy dzielą ludzi na 'jalowych' i 'normalnych' ?

Gość gość
mam nadzieje ze doczekam sie dnia w ktorym zostanie wygnany katoland z tego kraju. Przyjdzie rzad ktory nie bedzie mial w glowie religijnych wartosci jak gowin tylko myslal przyszlosciowo 🖐️

Gość gość
boże co za tępak!!!!! mięsnie nic nie mają do rzeczy!!!! łosiu, ja jestem praworęczny, a lewą ręka mam silniejszą.

Gość bzdeciok
oczywiscie, ze mozna wycwiczyc pisanie druga reka. tak samo jak gej moze sie nauczyc seksu z kobieta, a lesbijka z mezczyzna. nadal nie lapiesz ze tu nie mowa o nauczeniu sie tego drugiego, tylko o tym, jaka jest nasza wrodzona natura.

Gość gość
co ma katoland do rzeczy d*pku zakichany?

Gość gość
silniejszą? człowiek ma silniejsze nogi niż ręce, a nogą raczej nie piszesz. poczytajcie o mięśniach, kwestiach neurologicznych itd.

Gość bzdeciok
"mam nadzieje ze doczekam sie dnia w ktorym zostanie wygnany katoland z tego kraju. Przyjdzie rzad ktory nie bedzie mial w glowie religijnych wartosci jak gowin tylko myslal przyszlosciowo" . taka przyszlosc oferuje sld, rzekomo.

Gość gość
twojej koleżanki rodzice mogli ja przestawiać, ale siła mięśni nic nie ma do leworęczności. co za debilna teoria.

Gość gość
katoland ma wszystko do rzeczy w krajach ktorych zwiazki partnerskie sa wprowadzone nie sa rzadzone przez patryjarchat

Gość gość
aha, czyli piszemy prawą ręką bo prawe palce mamy silniejsze? no pękam ze śmiechu.

wiecie, że ten off-top o leworęczności jest ciekawszy niż Wasze niekończące bicie piany o seksualność i religię?:D

Gość gosc+
Mysle, ze wiara katolicka ma ogromny wplyw na 'myslenie i poglady' Polakow a Kosciol niestety dolewa ognia do oliwy. Dla mnie byc Katolikiem to byc dobrym czlowiekiem i nigdy nikogo nie dyskryminowac!!!

Gość gość
eee d**a sld rzadzilo a koscioly dalej stoja :O🖐️

Gość gość
niech sobie geje żyją jak chcą i gdzie chcą, ich prawo. Nic do nich nie mam, dopóki mi w drogę nie wchodzą.

Gość gość
religie hamuja postep w krajach w ktorych sa tylko dodatkiem niemcy, belgia holandia... ciagle sie rozwijaja. A po drugiej stronie rosja ukraina polska nic sie prawie nie zmienilo od 50 lat 🖐️

Gość gość
no tak, bo gejomania to postęp.

Gość gość
onz i who nikt się nie przeciwstawi

Gość gość
dla katolandu potesp to wyswiecenie kaczki i uznanie za swietego i meza stanu

Gość bzdeciok
"sld rzadzilo a koscioly dalej stoja" . koscioly moga sobie stac, a ludzie do nich chodzic, bo nie mowimy o totalitaryzmie i odebraniu ludziom tego prawa. chodzi o to, zeby wartosci kocielne budowane na ichnim widzimisiu nie formuowaly ustaw panstwowych i nie godzily w prawa obywateli, ktorzy koscielnymi widzimisiami sie w zyciu nie kieruja.

Gość bzdeciok
poza tym nowe sld ma byc ulepszone i inne niz stare, rzekomo.

Gość gosc+
'gejomania' to postep - nie ale otwartosc i akceptacja 'Innosci' to jest postep.

Gość bzdeciok
chciałbym, żeby jakiś ateista mnie spenetrował:(

Gość gość
a skąd wiesz, że akurat to jest postęp?

Gość bzdeciok
nie udal ci sie podszyw dzieciaku, bo jestem kobieta i nie uzywam polskiej czcionki :D jak sie chcesz podszywac, to sie jeszcze troche poducz ;)

Gość gosc+
Swinka:)

Gość gość
wg mnie postęp to dążenie do Boga, a czy to katolicy mają rację czy nie to kwestia dyskusyjna. nie wiem dlaczego zawsze taka nerwica na ten temat.

Gość gość
co z tego, że kobietą, może czujesz się mężczyzną? to też modne, tak samo modne jest umiłowanie pedałów, które głosisz, podszyw uwzględnił wszystko, głupia dziewcznko:D