Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat, chce iśc do ginekologa po tabletki ? Czy każdy mi przepisze ? Czy będą straszyć skutkami ubocznymi ? Lepiej iść do jakiejś młodej ?

Gość gość
jest tu kto ?

Gość gość
Wiek nie ma wiekszego znaczenia. Jak bedziesz się zapisywać to zapytaj czy dobiera antykoncepcję hormonalna.

Gość gość
Idź do mojego lekarza bo on nakłania albo do pigułek anty albo do zachodzenia w ciążę (w ten sposób reguluje się pewne dolegliwości gin.) - to taki malutki żarcik. Jesteś pełnoletnia i każdy gin. powinien ci pomóc dobrać odpowiednią metodę antykoncepcji, raczej skutkami nie straszą. Żądaj zlecenia badań krwi i badania na krzepliwość krwi. Ja do pigułek biorę provag bo u mnie skutkami ubocznymi były częste infekcje, teraz po probiotyku ich nie ma. Czasami potrzeba dwóch, trzech miesięcy aby organizm przyzwyczaił się do brania hormonów. Teraz od jakiegoś czasu mam także, tzn. odczuwam znaczny spadek libido co b. mnie martwi więc wybieram się także do gin. po być może inne tabletki. Pozdrawiam.

Gość gość
Jezeli juz chcesz się dawac to idzdo lekarza po tabletki.Jezeli jesteś juz przebita mozesz stosować antykoncepcję dopochwową.U lekarza zdecydujesz co wybrać Będąc w tym wieku będąc dobrze zabezpieczona możesz się r****c