Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za pech

czy da sie zyc z piotrusiem panem

Polecane posty

Gość co za pech

czy któras może coś powiedziec w tym temacie

Gość kapitanska
Wal smiało.Rozmawiasz z byłą ekspertka!

Gość gość
Mój ojciec to piotruś pan - nie polecam takich mężczyzn, moja matka także. To jest młodzieniec w starczej skórze. Ostatnio nagabywał mojego chłopaka, że może kupi zioło to sobie pojarają - tak się nie zachowuje 47 letni dorosły mężczyzna, ojciec dwójki dzieci 20 i 24 lata.

Gość co za pech
nawet nie wiem o co pytac wydaje mi sie ze nie wytrzymalabym takiego zycia a co ty mozesz powiedziec

Gość kapitanska
Daj szczegóły?O co chodzi?

Gość co za pech
ale przynajmniej jest odpowiedzialny, utrzymuje rodzine itp

Gość Kunta_____Kinte
a czy da sie zyc z nalogowym klamca?

Do Autorki: Da się. Ale bez kompromisów nie da rady.

Gość co za pech
no własnie nie wiem o co chodzi chyba sie zakochalam, drugi raz w zyciu i to w takim typie czuje, ze beda same klopoty , smutki i zmartwienia on ma prawie 40 lat nie pracuje jakieś 8 lat, zalatwil sobie rente, w tym czasie był 2 miechy za granica robic w polu a tak to nie robi nic, poza lataniem po znajomych i zawracaniem d**y ludziom i rodzinom, ktore maja swoje sprawy itp. ma kosmiczne podejscie do zycia i jest egoista choc jemu sie wydaje ze jest wspanialomyslny rzucil studia na 3 roku, ledwo wiaze koniec z koncem

Gość kapitanska
Tyle wystarczy.Nie wiąż się z nim kobieto.A tak na marginesie, ile masz lat? tyle mi wystarczy z Twojej wypowiedzi: - ze beda same klopoty , smutki i zmartwienia on ma prawie 40 lat -nie pracuje jakieś 8 lat, - nie robi nic, poza lataniem po znajomych i zawracaniem d**y ludziom i rodzinom, ktore maja swoje sprawy itp. -ma kosmiczne podejscie do zycia i -jest egoista choc jemu sie wydaje ze jest wspanialomyslny rzucil studia na 3 roku, ledwo wiaze koniec z koncem

Gość gość
a rente za co mu przyznali?

Gość co za pech
no wiem, czuje to zeby sie z nim nie wiazac, cos bardzo mnie powstrzymuje,bo mimo zakochania nadal mysle logicznie, co mnie zawsze bardzo cieszylo, ale z drugiej strony mam 30 lat i dopiero drugi raz w zyciu sie zakochalam wiec sami widzicei jak to u mnie wyglada a ten ujal mnie

Gość kapitanska
Czym cie ujal?Ze nie pracuje,jest egoista i buja w obłokach?

Gość co za pech
wlasnie nie wiem czym mnie ujal kiedys myslalam ze jestesmy bardzo do siebie podobni w kwestii podejscia do swiata i ludzi, rozumiemy sie bez slow, dobrze czujemy sie razem jak sie spotykamy, mozemy gadac calymi godzinami i tematy nam sie nie koncza, nie wstydze sie byc soba przy nim, nie mam obaw mowic mu swoich tajemnic i wiem, ze moge na niego liczyc..chyba...

Gość kapitanska
To zadaj sobie kluczowe pytanie?czy mogłabys zawsze na niego liczyc, czy jakbyscie sie pobrali i mieli dzieci czy nadal moglabys na niego liczyc?(i finansowo i uczuciowo). To, że się dobrze rozumiecie nic jescze nie znaczy w zderzeniu z szarym życiem, rachunkami, sprzataniem, chorobami, wychowywaniem dzieci...

Gość co za pech
nie musze przy nim udawac kogos kim nie jestem, nie musze sie silic na to by pokazywac sie z dobrej strony itp. po rpostu moge byc soba, moge mu mowic o najwiekszych idiotyzmach jakie mi chodza po glowie a on mnie nie obraza i nie wysmiewa, przyjmuje wszystko i podziwia... przykro mi ze jest taki zrezygnowany na zycie, ze nie ma zadnych ambicji

Gość QÓkit
...z ,,wieczną dziewczynką,,....?

Gość co za pech
no mysle o tym non stop on nie jest jakims brudnym niedomytkiem, bardzo dba o siebie swoja diete , zdrowie, uprawia sporty, jest aktywny i czysty, w domu tez umie utrzyam porzadek, rachunki jakos oplaca, swoja ex wspieral w bardzo ciezkich chwilach w chorobie, za dzieci dalby sie pokroic , wiem ze o nich marzy, nawet bardziej niz ja

Gość kapitanska
A czemu się rozszedł z zona,czy wiesz?

Gość gość
to prawdziwy Piotr...?Czy tylko pan?

Gość co za pech
on nie miał aony nigdy pare lat temu rozstał sie z kobieta, po prostu po paru latach oboje zdecydowali o tym, zeby sie rozstac, z tego co wiem, to teraz juz maja poprawne stosunki

Gość kapitanska
Hm mm czemu się nie pobrali?

Gość gość
dlaczego pobiera rente?

Gość co za pech
nie mam pojecia czemu bierze rente, nic mu nie jest nei wiem czemu nie mieli slubu, nie chcieli widocznie nie wypytuje go o prywatne sprawy z przeszłosci, kazdy ma swoja przeszłosc i swoje powody

Gość kapitanska
tak pytam.Jak on Piotruś PAN jak piszesz,to być może nie nadawał się do życia rodzinnego.Ale nie wiem tego i tak gdy am.

Gość gość
Bierze rente i nic mu nie jest? Nie uwazasz ze to dziwne? Widocznie ma jakas chorobe psychiczna ktora ukrywa przed toba.

Gość co za pech
nie uwazam ze to dziwne, bo wiem, z nic mu nie jest, po prostu ma znajomosci wyadje mi sie, ze sie nadawal, ta dziewczyna miala synka i razem go wychowywali i spelnial sie w tym bardzo dobzre i chcial miec swoje

Gość co za pech
no co ty żartuję, coś tam mu jest chyba, ale nie pytam