Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EKSPERT OD KOSMETYKI

Manufaktura Kosmetyczna

Polecane posty

Gość EKSPERT OD KOSMETYKI

Nowy rewelacyjny sklep z kosmetykami naturalnymi. Certyfikaty Ecocert i Organic

Gość gość
lubię ich kosmetyki

Gość gość
www.manufakturakosmetyczna.pl/

Gość gość
Manufaktura Kosmetyczna jest dostawcą naturalnych surowców kosmetycznych do użytku indywidualnego, zarówno w salonach kosmetycznych i gabinetach SPA, jak i w domach świadomych kobiet i mężczyzn. Świadomych dlatego, że kosmetyka naturalna wymaga pewnej ponadprzeciętnej świadomości. Świadomości tego, że naszemu pięknu i zdrowiu, które nieodłącznie idą ze sobą w parze, najlepiej służą naturalne, zdrowe metody pielęgnacji. Manufaktura Kosmetyczna pragnie być przede wszystkim profesjonalna i uczciwa w stosunku do swoich klientów, stąd też opisując oferowane surowce skupiamy się na dostarczeniu kompletu informacji. Nie przypisujemy naszym produktom właściwości których one nie posiadają, oraz nie ukrywamy ewentualnych przeciwwskazań dla zastosowania. Wierzymy, że nasz profesjonalizm, rzetelność i informowanie w miejsce nachalnego reklamowania, zostaną przez naszych klientów dostrzeżone i docenione.

Gość gość
używałam glinki zielonej z mk i mogę polecić jest naprawdę dobra jeśli chodzi o resztę produktów to nie wiem ale mają ładne opakowania a paczkę dostałam szybko

Gość kasik5
mają bardzo dobre: olej makadamia, arganowy, hydrolat lawendowy i glinkę białą a przynajmniej te rzeczy zdążyłam wypróbować

Gość kasik5
polecam www.manufakturakosmetyczna.pl/

Gość gość
fajny sklep- robię u nich zakupy i jestem zadowolona- polecam olej makadamia i glinkę białą(jest delikatna)

Gość gość
a ja sobie zamówiłam olej z krokosza od nich... napisze jak się sprawdza (,")

Gość kowalll
czy ktoś używał oleju z pestek moreli? jakie wrażenia?

Gość gość
Obiecałam, że napiszę jak się u mnie sprawdza olej z krokosza. A więc tak: używam go od ok. 2,5 tygodnia. Moja skóra jest mieszana, ze skłonnością do wyprysków - olej z krokosza sprawdził się jako dodatek do glinki czerwonej ( kilka kropli dodanych do maseczki z glinki sprawia, że glinka nie podrażnia i nie wysusza skóry), zrobiłam sobie również krem na bazie oleju z krokosza z dodatkiem olivem 1000, ekstraktu wodno-glicerynowego z oczaru oraz maceratu ze skrzypu i powiem, że wyszedł mi naprawdę rewelacyjnie.

Gość gość
ubogi asortyment, wolę zsk albo mazidła, to są porządne, sprawdzone sklepy.

Gość gość
zsk też jest ok, choć trochę odstaje od mk jeśli chodzi o jakość, zwłaszcza opakowań - proszę sobie porstawić jakiś produkt z zsk obok tego z mk na półce - mi tego z mk używa się przyjemniej :)

Gość gość
MK, ZSK, ecospa - to moja pierwsza trójka

Gość gość
Mam cerę trądzikową,używam od jakiegoś czasu glinki białej i oleju z krokosza z Manufaktury Kosmetycznej i muszę przyznać, że moja skóra zdecydowanie lepiej wygląda.

Gość gość
Co możecie polecić z tej firmy do cery takiej jak moja? tzn,sucha, z widocznymi naczynkami, od jakiegoś czasu mam trądzik co jest dziwne bo do 22roku życia nie miałam aż tu nagle... ;-(

Gość gość
ja mogę C***olecić glinkę białą, hydrolat różany do cery wrażliwej i naczynkowej idealnie się nadaje a na koniec olej z pestek moreli (super nawilża, ładnie pachnie i do tego ładnie się wchłania, lepiej niż inne oleje)

Gość gość
Proszę o pomoc chciałem zamontować drążek lecz pojawił się problem. Wywierciłem 3 cm i jest opór wiertatrka nie idzie do przodu. Co może być tak twarde czy to żelbeton. Jak to przewiercić ? Czy mam ustawić na udar czy wiercenie ?

Gość gość
Jaki sklep Miranda233 reklamujesz? Widzę, że Cię krew zalewa, że mają niższe ceny niż wy a do tego lepszą jakość.

Gość gość
ha,ha,ha to niezłego dermatologa masz Miranda223. Darmatolog bada tylko skórę a nie skład preparatu. Tym zajmuje się mikrobiolog i inni wykształceni w tym kierunku ludzie. Darmotolog nie tylko nie potrafi, jak także nie ma prawa bezpodstawnie mówić takich rzeczy. Jestem kosmetologiem i studiuję teraz dermatologie. Czy Twój dermatolog powiedział Ci, że istnieje coś takiego jak atopowe zapalenie skóry bądź alergia nabyta? Jeśli nie to zmień dermatologa. Bo nawet najlepsze jakościowo kosmetyki mogą uczulić. Możemy też przez kilka lat stosować jakiś produkt i nie mieć na niego alergii aż w końcu po 2 latach możemy ją nabyć.

Gość gość
Czy ktoś używał ten olej z krokosza z MK? Chciałabym go kupić ale jestem dość wrażliwa na zapachy i zastanawiam się czy ma jakiś bardzo intensywny zapach?

Gość gość
olej z krokosza ma swój specyficzny zapach, moim zdaniem pachnie 100 razy lepiej niż olej arganowy

Gość gość
Właśnie przez ostatni miesiąc testowałam olej jojoba o którym usłyszałam na kosmetycznanina.blox.pl/2014/02/Recenzja-OLEJ-JOJOBA-ECOCERT-MANUFAKTURA.html i uważam, że jest świetny. Wcześniej nie wiedziałam o istnieniu tej firmy ale po wypróbowaniu tego oleju i mojemu zadowoleniu przyszedł czas na inne produkty tej firmy. Myślę, że zacznę od glinki białej i hydrolatu różanego. A wy coś polecacie?

Gość gość
Ja polecam ecospa za piękne opakowania, oleje zimnotłoczone, nierafinowane, hydrolaty bez konserwantów i ciekawe promocje!

Gość gość
Ja jak kupuję w MK to zawsze dostaję kupony 10 i 20% rabatu, często jakieś próbki, a do tego przesyłka jest darmowa od 120zł, opakowania też mają bardzo ładne więc ogólnie jestem zadowolony. Co do produktów ich oleje też są nierafinowane i tłoczone na zimno. No ale każdy kupuje tam gdzie jemu pasuje i nie ma co się licytować co jest lepsze

Gość gość
Złożyłam ostatnio rano zamówienie za pobraniem w MK i było u mnie już następnego dnia. Byłam w szoku, że tak szybko. Wielki plus za to. Produkty super.

Gość gość
uwielbiam

Gość gośćMadziks
Bardzo ciekawy asortyment. Wypróbowałam ostatnio ich kwas hialuronowy i jestem bardzo zadowolona. Polecam