Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakopane

Polecane posty

Gość gość

wyjeżdżacie w Tatry? jakie szlaki preferujecie??

Gość gość
ooo, miły temat i na czasie dla mnie, bo wyjeżdżam 21 lipca:) właśnie w Tatry, do Zakopanego. Jedziemy na 10 dni i mamy dość zróżnicowne szlaki zaplanowane troszkę dolinek, trochę szczytów:)

Gość gość
ja 29 lipca glownym punktem bedzie giewont czerwone wierchy hala gasienicowa sciezka nad reglami rusinowa

Gość gość
ja się wybieram w sierpniu i do bukowiny wieczorem na termy a rano w góry

Gość gość
ooo ja jeszcze na termach nie bylam, czas najwyzszy...

Gość gość
Ja podobnie, a jak zamierzasz uderzyć na Czerwone Wierchy, który szlak preferujesz? Ja chyba pójdę z hali Kondratowej na Kopę i później aż do Ciemniaka i do Kir. Chociaż zastanawiam się czy nie lepiej zacząć z Kościeliska właśnie, a skończyć w Kuźnicach. Też wybieramy się na halę gąsienicową do stawu, i ogólnie do Murowańca przez Boczań, wrócimy sobie Jaworzynką. Planujemy też dolinę pięciu stawów i Szpiglasowy. Trochę powiedzamy startując z Chchołowskiej Grześ, Rakiń, Wołowiec. I może Starorobociański. Chcemy też wybrać się na Słowację i wjechać na Łomnicę:) może spływ Dunajcem jeszcze i zamek w Niedzicy. A gdzie się zatrzymujecie?

Gość gość
na czerwone tak jak wy i chyba zawrócimy na ciemniaku, podobno z ciemniaka ciezko sie schodzi... pardałówka a Wy? a na Kościelec idziecie? podobno cieżko... my napewno do przełęczy Karb