Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malami3465

Zaproszenie na wesele z zaskoczenia, doradźcie!

Polecane posty

Gość Malami3465

Mam pewien problem... może nie tyle problem, ale na pewno jestem w rozterce. Mój narzeczony dostał zaproszenie na wesele (początek września) od koleżanki z liceum. Przez 9 lat nie mieli ze sobą żadnego kontaktu poza "czesc" kiedy spotkali się np. na ulicy czy w sklepie. No i oczywiście jak to bywa on podszedł do tego z wielkim entuzjazmem od razu zakładając,że pojdziemy na to wesele. Ja zupełnie nie chce tam iść, bo to dla mnie troche głupie, zeby zapraszać ludzi z ktorymi sie nawet nie rozmawia. Ja nie znam tej dziewczyny i nigdy nawet o niej nie słyszałam. Nie docierają do niego żadne argumenty, nie wiem, może to ja źle na to reaguję? Doradźcie mi proszę. Pozdrawiam

Gość gość
może mają większy kontakt ze sobą niż myślisz w sumie on może znać jej narzeczonego dobrze skąd u ciebie taka pewność że z sobą nie rozmawiają w sumie może robi wielkie weselisko i sprasza wszystkich których zna a może nie ma za wielu gości i prosi kogo co popadnie

Gość Malami3465
Jestem pewna,że nie mają kontaktu, bo on był w sumie też zaskoczony. Jej narzeczonego nie zna. Wydaje mi się,że to zaproszenie to "lista rezerwowych". W każdym razie nie mam ochoty w tym uczestniczyć a chyba będę musiała.