Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_zeschizowana

pomóżcie, proszę.

Polecane posty

Gość bardzo_zeschizowana

a wiec - okres spoznia mi sie juz 3-4 dni. w tym miesiacu mialam stan zapalny pochwy, ostatnio po stostunku bardzo bolalo mnie podbrzusze i przez kolejne 2-3 dni. ciaze raczej wykluczam bo bardzo uwazalam z chlopakiem oraz patrzalam na dni plodne i ani razu nie skonczyl we mnie na 100%. nie wiem dlaczego mi sie spoznia okres ;/ podejrzewam: - w zeszlym miesiacu spoznil sie 4 dni a jeszcze w poprzednim 10 dni wczesniej przyszedl . - ostatnio troszke sporo sie stresuje. - w tym miesiacy "zmienilam tryb pracy" klade sie spac o 3-4 w nocy wstaje 11-12 w dzien. - tak jak pisalam wyzej - stan zapalny. - kaszle. od tego moze sie spozniac okres ? a moze to przez ten lipiec i jego zmienna pogode ? to mniej wiecej tyle. bardzo bym prosila abyscie mi odpowiedzialy. strasznie teraz schizuje :(

Gość gość
Moze ci sie spozniac bo zmienilas tryb pracy i masz nie regularne miesiaczki jak z twojego opisu mozna wywnioskowac.

Gość gość
Patrzyłam, a nie patrzałam. Stosunek przerywany to "metoda antykoncepcyjna" o niskiej skuteczności, więc jak możesz pisać, że bardzo uważałaś? Tobie się miesiączka nie spóźnia, bo masz ogólnie nieregularne miesiączki i żadna z sytuacji nie miała ma to wpływu. Idź do ginekologa, pokaż mu kalendarz swoich miesiączek.

Gość gość
Czym leczyłaś stan zapalny pochwy i czy wyleczyłaś go na pewno do końca - opóźnienia w miesiączkowaniu mogą być przez leki. Ból po stosunku także może być od niewyleczonego stanu zapalnego. Mam nadzieję, że nie leczyłaś się na własną rękę. Do czasu wizyty u gin. zrób sobie 7dniową kurację invagiem dopochwowym - stosuje się go wspomagająca w leczeniu właśnie stanów zapalnych, dostaniesz bez recepty.