Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kezre

Moja córeczka to straszny śpioch

Polecane posty

Gość kezre

Moja córka ma 3 miesiące i jest strasznym śpiochem. Czy to dobrze? Budzi się, dostaje mleko (karmię piersią), pobawię się z nią, albo sama leży na macie czy w bujaczku i ten okres aktywności trwa max godzinę, po czym ona zaczyna marudzić i ziewać. Kładę ją do łóżeczka i śpi. Śpi różnie - czasem pół godziny, czasem 2 godziny. Czy to normalne? Czy nie za dużo śpi a za mało czuwa?

Gość gość
Moj do nidawna spal malo,ale w 4 miesiacu mu sie odwidzialo i nie dosc,ze przesypial 12h z przerwami tylko na jedzenie,to poczuwal max do 2h i spal drugie 2h. Czyli wstawal o 9 pobawil.sie do 11,spal do 13,potem o 15 drzemka do 17 i potem jeszcze od 19 do 20,wstawal,chwile.sie pobawil i po kapieli spanie do rana. Tez sie martwic zaczelam. Ale uczy sie duzo nowych rzeczy,moze temu odsypia.

Gość gość
moja corka do 5 miesiaca taka byla.spala,jadla,spala,jadla ,czasami miala chwile dluzej oczka otwarte.od 5 miesiaca do 2 roku zycia nie przespala zadnej nocy.nie spala w dzien ,nie spala w nocy :( robocop :(

Gość kezre
A właśnie, dodam, że noc przesypia z dwiema pobudkami na (.)(.), ale krótko, bo ssie zawsze ok 10-15 minut

Gość najprościej spytać lekarza
i już

Gość Mama544
To taki wiek i okres,charakteryzuje się właśnie dłuższym snem i nie powinnaś się tutaj w żadnym wypadku niepokoić. U nas było podobnie,teraz przesypia całe noce,ale w ciągu dnia zapewniamy dziecku sporo atrakcji i nic dziwnego,że szybko pada zmęczone spać:) www.Tublu.pl

Gość gość
kobieto TY sie ciesz bo jak zacznie zabkowac, to zobaczysz jak sie poprzesawia i xle bedzie spac

Gość kezre
Dzięki za wpisy. Moje dziewczę obudziło się ok 7, ok 8.15 już spała. Obudziła się ok 10.30, zjadła i od 11.30 znów śpi