Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ortodoncja - gdzie najlepiej ? (Kraków)

Polecane posty

Gość gość

Hej!! Pomóżcie mi.. Muszę iść do ortodonty ale nie wiem gdzie a nie chce trafić na byle kogo.. Zależy mi na dobrym miejscu ?

Gość gość
Ja też poszukuję. Dobre opinie ma ortomania. Chyba się właśnie na nią zdecyduję.

Gość Tusia_80
Jestem zdania, że na Grzegórzeckiej. Przyjmuje tam dr Maria Mituś-Kenig. Nie pamiętam pod jakim numerem. Dla chcącego jednak nic trudnego, gdybyś była zainteresowana to na pewno znajdziesz. Może ktoś Cię poratuje.

Gość gość
Grzegórzecka 49/2 - jest informacja na stronie www.

Gość gość
Bardzo renomowany gabinet dobrze zlokalizowany i znakomicie wyposażony. Bardzo fajna sprawa. Byłem tam z siostrą i siostra dostała aparat na zęby bardzo fajny i dyskretny.

Gość Benny M
Studiuję w Krakowie i koniecznie muszę udać się do ortodonty. Słyszałem o kilku lepszych ofertach. Podobno doktor ma wieloletni staż i zagraniczne praktyki za sobą?

Gość okulistka
Tak, wszystko jest napisane na jej stronie internetowej.

Gość gość
Moglibyście wrzucić stronkę bo ja za chiny nie mogę znaleźć ;(

Gość gość
Bardzo proszę :) www.ortolinqwa.pl

Gość taboo 56
szukałem ortodonty i zajrzałem na tą stronkę i chyba się tam zgłoszę. Wygląda to wszystko fajnie.

Gość taboo 56
A i jeszcze zapomniałem dodać właściwy adres to ortolingwa.pl. Ja wpisałem tamten adres ale mnie przeglądarka przekierowała na właściwy. Wiem że są różne przeglądarki i że nie każda się tak zachowa jak moja ;)

Gość gość
A co to, jakis watek sponsorowany? Wszyscy tylko o jednym ortodoncie, jakby wszystkie posty przez jedna osobe pisane byly. Jest mnostwo dobrych ortodontow w Krakowie, jak na przyklad "Całe i Białe"...

Gość tymka3213
Ja leczyłam wadę zgryzu w CMP dent. Udało mi się szybko zwalczyć dość dużą wadę :) Zostawiam namiary http://www.cmpdent.pl/

Gość gość
Moim zdaniem najlepiej wybrać się do Galerii Uśmiechu, ja tam chodzę od pewnego czasu i bardzo sobie chwalę. Nie tylko jakość oferowanych usług, ale też podejście do pacjenta.

Gość gość
W Krakowie? To zdecydowanie studio SE+ :) Na Batorego w kamienicy maja klinikę stomatologiczną, tutaj masz dokładniejsze namiary http://www.studiose.med.pl Ale moim zdaniem sa najlepsi

Gość Martopotam
Ja prostowałam swoje ząbki w Dentestetica. Korzystałam z aparatu Invisalign (albo jakoś tak). Efekt zdumiewający. Na koniec wybieliłam sobie ząbki i teraz mam uśmiech rodem z Hollywood :D Trzymaj link: https://www.dentestetica.pl/ortodoncja-invisalign/ortodoncja-w-dentestetica/ Słyszałam też, że dobry jest Skrzat na Ruczaju, ale nie miałam z nim styczności.

Gość gość
Zdecydowanie polecam CMPdent. Nie dość,że wysoki standard to jeszcze rtg na miejscu, co znacznie ułatwiło moje leczenie ortodontyczne i wyrwanie 8.

Gość gość
Swój aparat zakładałem w CMP dent, nie ma lepszego miejsca według mnie. RTG na miejscu, nie trzeba biegać po całym mieście.

Gość lehster
Zerknij na ofertę ortodontica - http://ortodontica.pl/pl/17/1/oferta/. Oni mają bardzo szeroką ofertę jeżeli chodzi o usługi ortodontyczne. Dodatkowo służą bardzo praktycznymi radami, które przydają się gdy korzysta się z aparatu ;)