Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sie wczoraj zastanawialam

czyzby byly byl az takim chujem ?

Polecane posty

ze jak bylam z moim bylym 3 lata temu i stracilam prace to on chcial mi zalatwic prace jako sprzatajaca w hotelu a mial okazje zalatwic mi na recepcji lub w urzedzie miasta. Moj terazniejszy facet juz narzeczony jak stracilam prace zalatwil mi prace za biurkiem w urzedzie skarbowym mimo ze wielkich znajomosci nie ma jak tamten. Jak to jest ?

Gość Wróżka Esmeralda 22
Weź w*********j🖐️

Co za kultura , no no masz sie czym pochwalic :) Mamusia ladnie Ciebie wychowala

Troche beznadziejny temat wiem - ale dlaczego tak jest ze czlowiek ktory ma malo do zaoferowania , potrafi dac tak duzo ? a czlowiek ktory ma wiele perspektyw w zyciu i duzo do zaoferowania nie poda ci reki.

Gość Venus z Milo...
no wlasnie jak to jest z tym podawaniem reki?

Gość gość
to ci się qrwa po latach przypomnialo

Gość gość
s********j pasozycie,co tylko liczy na pomoc innych i jeszcze sie zastanawia dlaczego otrzymala tylko taka pomoc, a nie inna.

Gość SORRR
byly chcial zebys sama do czegos doszla i rozwijala sie, a nie liczyla na czyjes plecy 🖐️ pomylil sie, bo jestes na to zbyt glupia i malo ambitna 🖐️

Gość ytytyytdd
bo dla niego bylas nic nie warta zdzira , szmata do spustu na twarz wiec zaproponowal prace adekwatna do twoim mozliwosci powinnas mu za to ze szczescia wypucowac miecz

Moj byly mial tak wiele, a rzadko kiedy komus pomogl. Nawet siostrze pieniedzy nie chcial pozyczyc na ksiazki a biedny nie jest. Caly czas to nowe gadzety, nowy samochod. Uwazam ze byl zwykla sknera. Moj terazniejszy niejest bogaty, a pomaga wielu osobom jak tylko moze.

Dla Twojej wiadomosci w zyciu sama wiele osiagnelam. Czasami bywa tak ze potrzebujesz pomocy nawet w znalezieniu pracy. x x x Widac ze sa wakacje same gowniarze siedza na kafe i nawet nie mozna kulturalnie popisac. Nie szkodzi. Wasz poziom intelektualny nie jest nawet blisko inteligencji psa.

Gość SORRR
skoro sam na to zapracował to dlaczego miałby ciągle wspierać innych? j****e pasożyty żerujące na zaradnych :o

Gość gość
moral z tego taki, ze dobrze ze byly jest bylym a terazniejszy jest terazniejszym :)

Nie nie mowie o tym aby na nim zerowac. Bron Boze. Ale siostra chciala pozyczyc na ksiazki oddala by mu te pieniadze , nie chciala ich za darmo. Brakowalo jej chyba tylko 200 zl. Ja od niego tez nie oczekiwalam ze mi zalatwi posade prezydenta ani kadrowej , ale z moim doswiadczeniem stac mnie na wiecej niz na tylko sprzatanie w hotelu. Zadna praca nie jest zla ale czlowiek chyba powinien prnac do przodu a nie stac w miejscu lub sie cofac.

gość moral z tego taki, ze dobrze ze byly jest bylym a terazniejszy jest terazniejszym x x x Tak ciesze sie ze jest bylym - ale nasz zwiazek skonczyl sie z innego powodu. :)

Gość gość
to se znajdz nieudaczniku zyciowy,a nie pieprzysz o swojpim doswiadczeniu, a nie potrafisz sama znalezc i zerujesz na innych, jeszcze majac pretensje. typowa wiesniara

Chodzi mi o to dlaczego jak czlowek moze pomoc nie pomaga ??

Brawo kolejna kulturalna i wychowana osoba. Dosc ze nie potrafi czytac ze zrozumieniem to jeszcze brak kultury :)... Mam prace juz pracuje w tej firmie dosc dlugo ... wiec nie wiem kogo tutaj nieudacznikiem nazywasz :)

Gość gość
s********j pasozycie

No no :) brawo nic tylko gratulowac tylko nie wiadomo komu waszym matkom ze nie umialy was kultury nauczyc , czy wam ze jestescie tak ograniczeni ? ... Nie macie nic madrego do napisania ani nie potraficie porozmawiac normalnie to nie komentujcie :)

Nie lubię ludzi , którzy chcą żeby im coś załatwiać . Jak umiecie liczyć to liczcie na siebie .

Uwazam ze to forum powinno byc bardziej monitorowane.

Gość blaszany bebenek
masz kosmicznie roszczeniowa postawe... to po tatusiu czy po mamusi?

Pulchny- Rozumiem Ciebie. Ja szukalam pracy dlugo i nie moglam poprostu znalezc moj facet powiedzial ze znajoego kolezanka idzie na macierzynskie i juz nie wraca do firmy i dal mi namiary. Ja nie siedzialam i nie liczylam na to ze praca sama zapuka do moich drzwi , ale jezeli jest ktos w stanie pomoc to dlaczego ma nie pomagac ? Ja osobiscie tez pomoglam paru osoba jak tylko moglam.

blaszany bebenek Dlaczego tak uwazasz? Czy naprawde jest az tak trudno czytac ze zrozumieniem? Mi chodzi o sam fact ze jak ktos moze pomoc to nie pomaga , a ten co nie bardzo stara sie pomoc jak tylko moze.

Gość blaszany bebenek
dlatego ze zakladasz ze byly byl z toba dla czegos wiecej niz twojej d**y :)

hehehe - Malo inteligentna jest Twoja odpowiedz. Nie znasz powodu dlaczego jest bylym. Bylismy ze soba bardzo dlugo i na poczatku byl inny dopiero jak sie czegos zaczal dorabiac to palma zaczela mu odbijac :) I tak uwazam ze byl ze mna rowniez z innych powodow niz seks

Gość blaszany bebenek
jesli wyobrazenia przecza faktom - wierz faktom :)

ale dlaczego uwazasz ze przecza faktom - watpie aby 5 lat byl ze mna z jednago powodu plus nasze rozstanie nie bylo przez zdrade. Mysle ze nie powinienes oceniac sytuacji.

Gość gość
rozstanie bylo przez to,ze autorka przezerala cale jego pieniadze i miala pretensje,ze kupuje jej tak msalo :D