Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sie wczoraj zastanawialam

czyzby byly byl az takim chujem ?

Polecane posty

Gość gość
:(

Gość SzczeraGocha
Jak to jest, że takie beztalencie co pracy samo nie umie sobie załatwić, da d**y i już zaradniejsi panowie jej pracę znajdą? Trochę dziwkarskie. A potem się dziwią ludzie, że w urzędach burdel...

Gość popierdolilo wszystkich
Wy jestescie wszyscy zdrowo posrani- bo wy sie nie kochacie ze swoim facetem - wszystkie takie swiete ! Wy nigdy nie pomoglyscie nikomu ani nikt wam. Na kafe siedza sami ograniczeni ludzie bez kultury i wychowania zal mi waszych matek ze takich debili urodzily, pewnie teraz same zaluja tego. Same pewnie r****cie sie na prawo i lewo a na autorke gadacie. Wszystkie tu k***y bogate i ogarniete a przyjdzie co do czego to podetrzec d**y same nie potrafia

Gość Tak sie wczoraj zastanawialam
W koncu ktos stana w mojej obronie. Szkoda tylko ze tak wolgarnie. Nie wazne.Szczerze to malo obchodzi mnie wasza opinia. Nie da sie z nikim normalnie pogadac, to ze jestescie anonimowi ze oznacza ze mozecie po czlowieku jezdzic jak po scierze. Dziekuje bardzo za wsze odpowiedzi, pomoglyscie mi w moim projekcie :) Za tydzien wasze wypowiedzi znajda sie w gazecie wyborczej i caly reportaz na temat tego forum :) To forum jest idealne na pokazanie swiatu jacy polacy sa inteligentni, jakie maja slownictwo i kulture. Jeszcze raz dziekuje :)

Gość gość
Nie wszyscy ;) nie chcesz, żeby cię oceniali to sama nie oceniaj :)

Gość gość
Po znajomości Pasożytnicza szmata