Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura888888

25 lat i 12 partnerów w łóżku. to duzo?

Polecane posty

Gość Laura888888

u kobiety? licze seks klasyczny bo jakby liczyc sam oralny , macanki itd to by było ok 20 może a całowałam sie z nie wiem iloma może 50 może nawet wiecej No i chyba na 12 sie nie skonczy bo jeszcze nie mam meża itd

Gość gość
jak na kurvę to nie dużo, jeszcze dużo cię w życiu czeka

Gość Laura888888
ale to też nie jest tak ,że ide do łożka z pierwszym lepszym bo wiele odrzuciłam co chciało itd wiec nie jestem puszczalska

Gość gość
sorry to jesteś taka kurva exclusive

Jak dla mnie to normalnie,jpartnerow a mam 23lata i 10 partnerow.

Gość Kolejny głupi temat.
pieprzone kurviszony:o

Gość lukiiii
tak, dużo. Piszesz że nie na pierwszej randce, więc nie jesteś łatwa. Otóż o łatwości świadczy fakt, czy spałaś z kimś kogo nie kochałaś, a nie czy na 3, 4 czy 5. Więc dawałaś swoje ciało (bo przy uczuciu to się kocha) łatwo kilkunastu panom i niestety, jesteś łatwa.

Gość gość
Średnio. Masz powodzenie, wiec się ciesz :)

Gość gość
jak dla mnie dużo ja mam obecnie 28 i spałam z 3 facetami, których kochałam, nigdy nie poszłam do łóżka "z przypadku" od 6 lat mam męża który był tym ostatnim z 3 ;) :D

Gość gość
a od kiedy użycie czyjegoś ciała za darmo to oznaka powodzenia? to oznaka głupoty głupich dzi.uszek ktore dają, więc się bierze.

Gość gość
mamy to w d***e :))))))))))

Gość gość
niech sobie dalej poczynają panienki lekkich obyczajów, przecież wenerolodzy muszą z czegoś żyć

Gość gość
dużo. mam 27 lat, 2 facetow `na koncie`, bylam w dwoch 3-letnich zwiazkach, kochalam ich. ostatnio zaczelam spotykac sie z facetem, ktory mnie zapytal o moja przeszlosc, a jak powiedzialam prawde to powiedzial ze nie chce miec do czynienia z klamczucha, bo nie ma juz takich porzadnych dziewczyn... mysle ze przez takie jak ty mezczyzni maja teraz takie zdanie o wszystkich

Gość sdfgdfg
jak ja powiedzialam ze jestem dziewica to chlopak nie mogl uwierzyc, bo zawsze mialam powodzenie :D ale jak sie juz straci i posmakuje, to licznik pedzi do przodu :(

Gość gość
jak dla mnie to dużo ale jestem osoba bardzo uczuciowa, wrażliwością i seks to nie jest dla mnie sport tylko miłość mam 19 lat. kochałam sie tylko z jednym- moim obecnym partnerem z którym jestem od dwóch lat i też dużo czasu upłynęło zanim postanowiłam zrobić ten krok.

Gość za duzo za duzo za duzo
pasujesz do bardzo doswiadczonego faceta

Gość gość
do 13 razy sztuka! gdzies w gazecie było napisane,że kobieta powinna mieć około 13 kochankw zanim spotka tego własciwego :) e tam dużo, zobaczcie raporty z UK, tam porządna nastolatka taka 17 lat to już ma 2-3 na koncie, a nieporządna to z 6-8 ...20 stki studetnki mają po 5-15 , 25 latki mają po 30 a trzysietki nawet setke ,wszystko jest dla ludzi