Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja teściowa mnie obraża, mówi, że jestem leniwa, do niczego się nie nadaję :(

Polecane posty

Gość gość

Rok temu nie pojechalam z mezem do nich na wies (moj P pochodzi ze wsi), mialam akurat wymowke bo lezałam w domu po chorobie, on byl sam, tesciowa sie nie czepiała. W tym zgodzilam sie pojechac, zawsze zostawalismy tam na 2-3 dni i do domu a teraz na dluzej, chcieli zeby im pomoc na polu wiec musialam isc ukladac siano na przyczepie, ugniatatac, podawać no wiecie, pierwszy raz w zyciu robilam cos takiego i mi nie szło, słonce swiecilo jak cholera, po 1,5 godzinie krecialo mi sie w glowie, musialam zejsc i isc w cien, ledwo szłam, myslalam ze zemdleje a moja tesciowa zaczela gadac: oo juz dziewuszka nie ma sily, patrz na krzysia jemu nic nie jest ( dzieciak z rodziny mojego P ma 13 lat) ;/ przeciez on wychowany byl na wsi wie co robic, potem wrocilismy do domu i do samej nocy pieprzyla o mnie, wszystkim mowila jak ''chodzilam jak pijana'' wszyscy sie ze mnie nabijali, dzis poszlismy do tunelu foliowego do papryki, ucieklam stamtad po godzinie bo bylo strasznie goraco, nie wiem czy ktos z was byl w takim miejscu,normalnie piekło nie ma czym oddychac, niedlugo wrocą i znow sie zacznie :/

Gość gość
Popieram teściową!

Gość Herr Pietia Goras
synuś miał sobie wziąć robotną babę z wiochy, a tu się miejska trafiła, słabowita i mdlejąca

Gość gość
A co ty myslalas, ze na wsi to sie leży i pachnie ? Takie rzeczy to na własnej działeczne 20x20 m :O Ludzie muszą z********ac zeby zarobic, warzywa/owoce/zboza masz tylko latem a trzeba miec kase na zime, opał, nawozy etc :O

Gość Beruthiel
Olej teściową. Nie przejmuj się. Czy w pracy, w której pracujesz, też się przejmujesz dogryzkami od innych? Najważniejsze jest to, co czuje i uważa Twój facet, a nie jego matka!

Gość gość
Głupia baba z wiochy.

Gość gość
Baby z wiochy to ciemne złośliwe tłuki. Nieliczne wyjątki tylko potwierdzają regułę. OLEJ

Gość gość
fajnego masz męża, tesciowa ci ubliża a on pewnie nic? typowe, na wsi większosc facetów to maminsynki

Kiedyś miałem podobnie ale minęło jak kazałem teściowi wysłać maila .

Gość gość
Wiec co radzicie ? Teść tez nie stoi po mojej stronie tylko sie smieje i mowi ze sie przyzwyczaje i ''wyrobie'' :/ nie wiem co oni planują, moja mama mowila mi zebym nie robila czegos do czego sie nie nadaje, przeciez nigdy nie pracowałam w polu skad mam wiedziec co robic ?

Gość gość
dobrze, że mój facet nie jest z wiochy, ja bym olała taką teściową, nie każdy musi tyrać w polu, w pole bym nie poszła, bo dbam o białą cerę, jakby się za bardzo pluła, to rzuciłabym jej parę groszy na parobasa zamiast mnie na te kilka dni

Gość gość
a co do Twojej sytuacji to nie ma innej rady jak żeby Twój mąż się za Tobą wstawił i wytłumaczył mamusi, że jego kobieta to nie pachoł do ciężkich prac w polu

Gość gość
Uroki zycia na wsi :classic_cool:

dla mnie to ewidentnie wina Twojego męża ,nie staje w Twojej obronie . Jak chce to niech zapieprza a Ty mozesz pomoc na tyle ile masz sił , k***a ja bym ta Twoja teściową w kosmos wysadziła jakby mi sie w oczy śmiała . To jest jedynie Twoja dobra wola pomoc, a na drugi raz nie przyjeżdżaj do nich .

Gość gość
ja bym pojechala do domu-do siebie. nie dosc ze ktos pomaga to jeszcze wysmiewanie itp

ja tam nie rozumiem, jak można gnać swoich gości do roboty na polu :o i jeszcze wygarniać, że slabu robią. w kiepską rodzinę się wżeniłaś, ale cóż, sama tak wybrałaś.

Gość gość
bardzo dużo wymagacie od mężczyzn a jak coś się od was wymaga to przy najdrobniejszej rzeczy nie dajecie rady.

Gość gość
Sama sobie męża wybrałaś. Dla mnie nie do pomyślenia jest, żeby KTOKOLWIEK powiedział coś złego na mnie, a mój mąż nie stanął w mojej obronie.