Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w 12 tc mozna ustalic plec dziecka? Na ile to jest pewne?

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam sie czy l;ekarz moze mi to powiedziec, i czy to bedzie pewne czy raczej przypuszczenia

Gość gość
moja siostra w 12 tygodniu dowiedziala sie ze bedzie dziewczynka, ale ja nie jestem pewna czy to jest wiarygodne...moze raczej przypuszczenia

Gość Styczniowa_mama 2014
W 12 tygodniu Twój dzieciaczek ma dopiero 5.5cm więc są to tylko przypuszczenia i większość cenionych lekarzy nic Ci nie powie ponieważ jest bardzo duże prawdopodobieństwo pomylenia. Ja się dowiedziałam w 15 tygodniu .

Gość gość
u mnie lekarz tez powiedzial w tym tyg ze jest pewny, ale nie wiem czy mu wierzyc... dowiem sie na polowkowym

Gość Nestea89
ja jestem w 20tc i jeszcze nie mam pojęcia bo nie chce pokazac ginekologi swoich skarbów :) Wizyte mam w sierpniu i mam nadzieje ze nie będzie sie wstydził !:)

Gość gość
ja sie dowiedzialam w 13 tyg na usg genetycznym. lekarz byl bardzo pewny ze to chlopiec i kolejne usg to potwierdzily

Gość gość
Mój synuś też ujawnił się w 12 tyg. Nie bardzo wierzyłam ale się sprawdziło:)

Gość gość
Mój lekarz powiedział w 12 tygodniu że CHYBA będzie chłopiec, ale jeszcze nie jest na 100% pewny. Potwierdził płeć 4 tygodnie później

Gość gość
mi w 12 tyg powiedzial ze bedzie cora i sie nie pomylil jak bylam w drugiej ciazy to w 16tym powiedzial ze syn i tez sie nie pomylil ;)

Gość Styczniowaa
Jest to możliwe ale wszystko zależy od tego jak się ułoży jaka masz budowe ciała i od tego jakie oko ma lekarz ja poznałam na badaniu prenatalnym w 13 + 5 tyg. Także lepiej jeszcze poczekać :)