Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja 6-miesięczna córka nei chce jeść.

Polecane posty

Gość gość

witam, mam problem z karmieniem mojej córki. Karmię ją piersią, od miesiąca wprowadzamy nowe rzeczy - za 2 tyg skonczy 7 miesięcy. Niestety córka nei za bardzo chce jeść, ani obiadów ani owocków. Tylko iw yłącznie mleko, i wygląda na to że jej to wystarcza bo je mniejw iecej co 3 godziny. nawet pic z abardzo nei chce soczków ani herbatek. Martwię się bo z tego co wiem, to półroczne dziecko ma inne zapotrzebowania już i powinno jeść co innego niż mleko. Ale co ja mam z nią zrobić kiedy ona nei chce?

Gość gość
Dzieci do wszystkiego muszą dorosnąć, może Twoja nie dorosła do innego jedzenia, są dzieci które do roku są na samej piersi i naprawdę niczego im więcej nie trzeba. Próbowałaś BLW? Poczytaj o tym.

Mój jest na BLW a też nie wiele zjada. Ma 8 miesięcy. O karmieniu lyzeczka w ogóle mowy nie było bo zjadł z 3 i koniec. Teraz je trochę więcej sam ale bez szału. Jedynie banany wwciąga jak szalony. Próbuj z różnymi produktami, konsystencja, itp.

Gość gość
BLW dla 6 miesięcznego dziecka,wy jesteście normalni?????

Gość gość
dziecko autorki ma 6,5 miesiąca może próbować BLW. Oczywiście muszą to być produkty odpowiednio miękkie. My zaczęliśmy od łyżeczki ale moje było młodsze i wisiała nad nami groźba głodu przez 8h dziennie, jednak dziecko mając niecałe 8 miesięcy samo przestawiło się na jedzenie rączką.

Gość gość
Witam. Moja cora ma 7,5 m-ca i mamy ten sam problem. Zadne kaszki, kleiki, jogurty, obiadki nie pasuja mlodej. Toleruje jedynie jeden smak deserku. Tez karmie piersia, ale co 2h i w nocy rowniez :(