Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona34***

Cieszcie się...

Polecane posty

Gość Ona34***

Gdyby u nas karano za seks pozamałżeński to zabrakłoby miejsca w więzieniach, dla tych wszystkich, zdradzających, seksualnie zaburzonych ścierw. Kobiety nie bywają lepsze, ale facetom u nas by się to przydało. Wystarczy wejść na seks czat. Tam sami zaburzeni, którzy chcą walić cokolwiek. W dobie aids i innych syfów. Podziwiam... Jak można być tak nieodpowiedzialnym. Obrzydliwe. Po cholerę ludzie w związkach chodzą na boki? Zamiast otwarcie przyznać, że nie chcą z kimś być. Zapewne to kwestia wygody:uprawne,ugotowane. Zniszczyć... Czy są jeszcze ludzie lubiący seks, ale będący wiernymi?

Gość Ona34***
uprane *

Gość Nara ya
z czego tu sie cieszyc? ze zwiazalas sie z tchorzliwa szmata ktora nie ma ochoty powiedziec ci ze twoj czas juz w jej zyciu przeminal? :D

Gość Ona34***
Nara Ya: a gdzie ja się cieszę? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Mówię o tym, co zaobserwowałam, w naszym społeczeństwie. Ja jestem sama, człowieku.

Teraz jest modnie być "niewiernym". To takie "cool". :classic_cool: Rzygać mi się chcę, jak pomyślę, że taki facet lub baba wraca potem do żony/męża, chłopaka/dziewczyny i z nią się pieprzy. Ale cóż, tacy ludzie też mają prawo do życia. Niestety...

Gość Nara ya
umiem czytac ze zrozumieniem... ale ty masz jakies kosmiczne wymagania :D