Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

propagowanie diety macdonaldowej na tym forum i tak nic nie dało

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie :) Jestem mamą eko - nie daję moim dzieciom żadnych fast foodów, słodycze tylko domowej roboty itp, itd. To, że od iluś już dni propagujecie tu dietę śmieciową, zakładacie tematy typu " a moje dziecko je macdonalda" i tak nic nie dało. Nadal będę karmić dzieci tak jak karmię i rozwijać w nich będę takie a nie inne nawyki żywieniowe. A teraz możecie sobie poużywać, wściekać się, złościć się itp - może trochę kalorii spalicie hihi :P

Gość gość
Nie rozumiesz. Nikt Ci nie broni karmić dziecka tak czy inaczej. Chodzi o to, żebyś się nie wpieprzała w to jak karmią inni.

Gość Nara ya
Jak dla mnie to ty mozesz karmic czym chcesz, tylko niech kurwa uslysze jakas fanatyczna mamuske tlumaczaca mojemu dziecku ze od landrynki prochnica zje mu zeby gardlo przelyk i uklad wydalniczy :P, :P, :P

Jeeezu te tematy robią sie juz nudne, po co je zakładasz ??:D Kogo to obchodzi jak Ty dziecko karmisz, ostatnio już powstał topik o tym że teraz matki kłócą się jak dzieciaki o to jak kto karmi . Nie ważne gdzie dziecko je , ważne jak je wychowujesz :D Kiedy to się skończy , kto uważa że te tematy to dno . Nudzi się wam . Lepiej pobawić się z dzieckiem te 5 minut niż 100 taki topik zakładać. Bezsens.. Idioci.