Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu najbrzydszy facet wymaga urody od kobiet? idealnej sylwetki itp?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
a niech sobie wymaga a potem narzeka że jest sam i żadna go nie chce wiekszość facetów jest niedorobiona i dlatego ustawiają sie w kolejce do jakiejś atrakcyjnej laski i stoją w kolejce bez szans na zbliżenie sie do laski.....no widzicie......czyż faceci nie są idiotami?

Gość uuununu
otóz to!!!!! panowie najpierw lusterko a dopiero pozniej oceniamy dziewczyny i strartujemy do takiej ktora do was pasuje...

Gość gość
Wiadomo że taki spaślak o BMI 32 z włosami pod pachami i na brzuchu i z twarzą na widok której dzieci płaczą będzie pisała że facet wymaga nie wiadomo czego

Gość uuununu
bo tak jest, wiekszosc facetow chce modelki z wybiegu a sam jest brzydki pryszczaty i gruby.

Gość gość
a co mnie obchodzi jakie wymagania ma brzydal? Tacy są z reguly niedowartosciowani i na nic innego poza wyglądem nie zwracają uwagi, tylko d**y i cycki iim w głowie. Gardze takimi idiotami i wkurza mnie, że wogóle mają czelność się na mnie gapić

Gość gość
Też zauważyłam taką tendencję, im brzydszy tym większe wymagania ;)

Gość uuununu
no dokladnie.. najlepsze jest to ze taki 120 kg spaslak potrafi powiedziec : ale ta dziewczyna ma wielka d*pe feee

Gość gość
Dziewczyna musi tak wyglądać żebym poczuł do niej porządanie. A nie jak maszkaron co na wymioty bierze

Gość uuununu
no ok dobrze. ale to musi dzialac w obydwie strony. ty tez musisz podniecac kobiete swoim wygladem. a jesli nie grzeszysz uroda to nie licz na nic wiecej niz wlasnie na maszkarony

Gość Beruthiel
Haha, tak jak w starej reklamie szamponu Schauma. :-D Faceci są po prostu zabawni.

Gość gość
no właśnie a mnie obrzydza fakt, że gapi się na mnie jakiś obleśny brzydal albo co gorsza próbuje zagadywać. Doprawdy świadomość, że ktoś taki czuje do mnie seksualny pociąg powoduje odruch wymiotny:(

Gość gość
Tylko puste dziewczyny patrzą na wygląd

Gość gość
tylko puste chłopy patrza na wygląd :P

Gość my faceci wolimy
byc sami niz z brzydkimi

Gość gość
Z tego samego powodu czemu niskie chcą wysokich. Kompleksy to naprawdę przej****a sprawa jest.

Gość gość
autorka to kretynka! Kto Ci wymaga idealnej sylwetki?! Jak wybierasz sobie takich facetów to już wasz problem ale nie gadaj bzdur o wszystkich facetach.

Gość chlop ciekaw
dziwnie postawione pytanie albo kogoś poznajesz i jest tenges albo nie ,(wymagać, zmuszać ,)to bez sensu

Gość gość
nbjh

Meżczyzni mają niższe wymagania niż kobiety, to czysta biologia. Najbrzydsi moze i gadają głupoty ale tylko dlatego, że moga sobie pozwolic na wytykanie błędów innych, bo i tak wiedzą, że u żadnej nie mają szans. Facet który ma szanse będzie kadził, jaka to kobieta jest cudowna