Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sim salabim75

Skąd pozyczyc pieniądze?

Polecane posty

Gość sim salabim75

Potrzebuje pieniążki na podręczniki dla 5 dzieci.Miałam odłożone ale remont domu pochłonął wszystkie oszczednosci a facet od gazu ktory z początku chciał 9 tys zainkasowal w koncu ok 14 tys,nawet na wczasy dzieci nie wyjadą:( Kombinuje teraz skąd wziąc tą kasę tak żeby nie żebrac po MOPSach a i tak nie wiem czy by mi sie nalezała pomoc bo przekraczamy kryterium dochodowe co nie znaczy ze zyje nam sie dostatnio bo starcza tylko na podstawy ale nie narzekam mimo to bo wiem ze ludzie maja gorzej.Niestety zbliza sie rok szkolny i podreczniki plus wyprawka wyniosa pewnie ok 3 tys zł.Zaden MOPS pewnie nawet by tyle nie dał...Pewnie dostaniemy po częsci zwrot ze szkoły ale to bedzie w pazdzierniku albo listopadzie i to bedzie ok 600 zł wiec bez szału.Na razie sie nie załamuje tylko mysle intensywnie skąd wziąc te pieniądze,na rodzine dalszą nie liczę bo dosyc ze Oni sami biedni ,to jeszcze obojętni wobec pomocy innym,poza tym nie chce czuc sie dłuzna.Chcę żeby moje dzieci nie czuły sie gorsze przynajmniej w tej kwestii.Jestem zdecydowana wziąć pozyczke z jakiegos banku na rok ale nie mam pojęcia z jakiego bo juz jeden kredyt hipoteczny mam.Jestem uczciwa i honorowa wiec propozycje niemoralne odpadają.Poradzcie coś,moze orientujecie sie gdzie najłatwiej i najkorzystniej dostane taka pozyczke?Mieszkam w Poznaniu,

Gość vasss
Można różne rodzaje pożyczek i kredytów znaleźć w zestawieniu na stronie http://odpowiedniapozyczka.pl. Mają oferty banków i parabanków. Jakiś miesiąc temu brałem u nich chwilówkę w związku z komunią syna i poszło sprawnie. Szybki wniosek, szybkie pieniądze, dogodny czas spłaty i najważniejsze, że nie doliczą mi żadnych odsetek.

Gość pablo99
Przydatne są porównywarki. Takich które zajmują się chwilówkami jest wyjątkowo dużo akurat. Ja korzystam z serwisu http://lowcachwilowek.pl najczęściej. Mają dużo ofert, wszystko jest uczciwie opisane, całość można załatwić online. Pieniądze są wysyłane zazwyczaj przez firmy jeszcze tego samego dnia, także można dostać kasę od ręki, co akurat mi się parę razy bardzo przydało bo nawet dnia nie mogłem czekać.

Gość gość
Według mnie https://sowafinansowa.pl/artykuly/ pokazuje, że większość kredytodawców teraz z sektora pozabankowego przeniosła się do internetu ze względu na ograniczenie kosztów działalności. Zaciągałem już przez nich trzy chwilówki, za każdym razem skutecznie i bardzo szybko. Grunt, aby nie popełnić błędów przy przelewie weryfikacyjnym. Jak już jesteś w bazie to idzie szybciej weryfikacja.