Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfffetka

Jakie zabawki Fisher Price polecacie dla dziecka okolo roczku??

Polecane posty

Gość smerfffetka

Które są warte zakupu? Ceny tych zabawek są dosc wysokie, dlatego pytam na forum w które warto zainwestować, żeby zaciekawiły i zwróciły uwagę dziecka. Dodam że to dziewczynka:) Tu sa linki zabawek ktore mnie zainteresowaly, ale kupuje na allegro wiec nie mam mozliwosci sprawdzenia jak to dziala itd. h ttp://allegro.pl/fisher-price-t6036-interaktywny-lew-edukacyjny-i3390123116.html h ttp://allegro.pl/fisher-price-k8844-interaktywna-zyrafa-z-pileczka-i3390119981.html h ttp://allegro.pl/zyrafa-pelna-klockow-fisher-price-sorter-kostki-ed-i3397294634.html h ttp://allegro.pl/promo-fisher-price-ksiazeczka-rymowanka-l4886-dpd-i3403311827.html h ttp://allegro.pl/fisher-price-wesole-miasteczko-z-klockami-i3406479362.html (w linkach celowo zrobilam spacje po pierwszej literze)

Gość rosannnna
zyrafa z klockami jest fajna:)

Gość gość
Co prawda nie wymieniłaś tej zabawki, ale u mojego synka, który generalnie nie bawi się zabawkami, nie interesują go, to do dziś jedynie lubi bawić się garnuszkiem z klockami, a ma już dwa lata. h ttp://allegro.pl/fisher-price-garnuszek-na-klocuszek-k0428-i3405237187.html

Gość gość
musisz dopasować do swojego dziecka, mój np ma teraz 6 mcy a dla niego najlepszą zabawką jest telefon, laptop, kalkulator, piloty. Jak kupiłam zabawkową komórkę to zero zainteresowania ;)