Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To co ostatnio widzę-PRZESADA, naprawdę!!!

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio widziałam 3 letnie dziecko, ubrane w koszulkę i pampers, i nie to że się obsikało, bo tatuś nawet torby nie miał, i żadnych spodenek w rękach nie miał-wyrzucił?? A dzisiaj!! Dziecko, jak na moje oko 4 lata, idzie w koszulce i w majtkach!!! Mamusia widać, że troje dzieci mało kasy, no ale żeby tak po rynku z dzieckiem iść? Ludzie opanujcie się!! Może dlatego, że upały to niech dzieci chodzą w majtkach do szkoły? Albo nie! Lepiej bez!!

Gość gość
Nie interesuj sie cudzym!

Gość gość
a ty w tym czasie jak rozumiem sprzedawalas pietr***e na swoim straganie yebana przekupo zajmij sie swoim zyciem matole

Gość gość
to jak ja wyjdę nago na ulicę to też tylko moja sprawa? albo będę uprawiać seks w przedszkolu, będąc opiekunką np?

Gość gość
wiesz co, jesli dziecko w pieluszce albo majtkach sklania cie do przemyslen o seksie, to błagam zacznij sie leczyc bo zle z toba od cudzych dzieci sie odpiernicz wscibska, tępa, złosliwa krowo

Faktycznie zbrodnia,co za rodzice nie odpowiedzialny,trzeba było odrazu na policję dzwonić :D Czy wy zawsze musicie wpierniczać się w cudze życie?

Gość gość
okey koło domu, na podwórku, na placu zabaw, ale nie na mieście czy na zakupach. Rozumiem, że na miasto też idziesz z dzieckiem w majtkach?

Gość gość
nie nie skłania do przemyśleń do seksu, ale skoro ja mam się nie wpierniczać w cudze życie to dlaczego w takim wypadku powinno kogoś obchodzić z kim, gdzie i jak uprawiam seks?

Moje dziecko nie idzie w majtkach,nigdy bym tak na miasto nie puściła,ale mi wisi jak idzie ubrane cudze dziecko :)

Gość gość
a c**j nas obchodzi gdze uprawiasz seks walnieta babo!!!!!!!!!!zaczelas debilny temat, nie masz swojego zycia wiec wpierdalasz sie w cudze, czepiajac sie,ze dzieci przy ponad 30 st lataja w majtkach no kuurwa mac, to dopiero zbrodnia lecz sie frajerko, lecz jak najszybciej i bron boze nie rozmnazaj

Gość gość
Powinnaś się leczyć ponieważ dziecko latające podczas upałów w majtkach porównujesz do dorosłych ludzi uprawiających seks.

Gość gość
nie porównuje, to o seksie było odpowiedzą, na zdanie: "Nie interesuj sie cudzym!" a wypowiedź "a ty w tym czasie jak rozumiem sprzedawalas pietr***e na swoim straganie yebana przekupo zajmij sie swoim zyciem matole" nie świadczy o moim temacie, tylko kulturze oraz wychowaniu osoby biorącej udział w dyskusji :)

Gość gość
Dzieci chodzące w majtkach nie łamią prawa. Osoby uprawiające seks w miejscu publicznym łamią.

Gość gość
Prawo zawsze można zmienić. No okey, nie można uprawiać seksu w miejscach publicznych, ale rozmawiać o nim GŁOŚNO nikt nie zakazał. Ja teraz przy takich dzieciach na mieście będę opowiadać przez telefon lub z koleżankami, jak się kocham z mężem, w jakich pozycjach i ze szczegółami, też nie zabronione :]

Gość gość
ty masz cos z głowa, serio

Gość gość
To opowiadaj. Nikt Ci nie broni.

Gość gość
Nie wiem z jakiego powodu Tobie się wydaje, ze dzieci w samych majtkach to zjawisko naganne. A takim nie jest.

Gość gość
Autorko, niech zgadne-nie masz dzieci, prawda? Pracy,męża i przyjaciół jak sądze tez nie masz...:D Nikt normalny, majacy swoje zycie, zajęty czas, nie zaklada takich tematow i nie zajmuje sie cudzymi dziecmi w kwestii ich ubrania.. Nikt oprócz takich frustratek-wariatek, samotnych starych panien jak ty :D