Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolejne dwa kraje legalizują homomałżeństwa - Kolumbia i Urugwaj w Ameryce Płd

Polecane posty

Gość gość

W Kolumbii bedą legalne juz od środy 24.07, parlament mial czas do czerwca na uchwalenie ustawy ZA lub wpisaniem do konstytucji zakazu. Nie zrobil nic, wiec decyzją Sądu Najwyzszego tego kraju pary tej samej płci moga sie ubiegac o slub. W Urugwaju natomiast bedą legalne od 1 sierpnia. + Holandia, Belgia, Francja, Hiszpania, Portugalia, Anglia, Dania, Szwecja, Norwegia, Islandia, Brazylia, Argentyna, Kanada i RPA

Gość gość
Szkoda że u nas tak nie ma

Gość gość
rozwój cywilizacji, a co ?

Gość gość
W Polsce tez to kiedys bedzie, taka kolej rzeczy.

Gość taka kolej rzeczy że ludzie
dają się ustawiać przez sterujaca nimi żydomasonerię ze swoimi tubami propagandowymi wciskającymi zwykłą głupotę , że zboczenie to normalność .

Gość gość
Wiara w KK i księzy w czarnych kieckach, ktorzy udają ze nie mają penisa a gwalcą co popadnie tez nie jest normalne a ludzie dają sie nabierac od 2000 lat, jak to nazwac? zbiorową halucynacją ? Bank Watykański ma powiazania ze srodowiskami homo i to jest fakt, Watykanem rzadzą rozne grupy, w tym geje ,co przyznal sam Franciszek, Benedykt nie dal rady rozwalic tej grupy. Ksiadz cos psoci -> wysylaja go do innej parafii ,znow psoci -> jakis wyjazd ,znow problem -> ląduje w Watykanie. Zbiorowisko patologii tam siedzi

odpertol się od ksieży zboku jakiś 1 na 500 n ksieży rzeczywiscie ma coś na sumieniu a u was - prawie każdy jest popieprzony pod tym wzgledem :O

Gość gość
Wśród ksieży co trzeci to pederasta :( Idziesz do spowiedzi i nie wiesz na kogo trafisz :(

kazdy lewacki pedryl oskarża ksieży rzucając liczbami jak z rekawa lewak jest zarazem kłamcą i oszczercą , bo bez tego dawno by umarł z głodu dziwne że ludzie jeszcze wierzą lewakom ;)

Przychodzi facet do spowiedzi i mówi: - Uprawiałem seks z męzczyzną. Ksiądz tylko westchnął: -Ach, synu... Facet zaintrygowany: - Księdza to podnieca? - Nie, ale wolałbym być homo, bo mam już dość tych głupich bab.

Gość baranekk...
jak prawica dojdzie do władzy to zafunduje każdemu gejowi wibrator oraz bezpłatne będą zabiegi w ZOZie fachowego i kwalifikowanego 'przewibrowywania ' cierpiących na zaburzenia odbytu gejów ;)

Gość baranekk...
Przychodzi gej do lekarza i mówi: - Mam HIV panie doktorze. - Dwa kilo grochu, pół litra soku ze śliwek, cztery banany i powtarzać to wszystko przez tydzień cztery razy dziennie. - Z***biście! Na pewno pomoże? – pyta gej - Nie, ale nauczy cię k***a, do czego służy d**a!

Przychodzi baranekk... do lekarza i mówi: - Mam prawicowe poglądy, panie doktorze. - Dwie zdrowaśki, pół godziny "Po stronie prawdy" w TV Trwam, litr wina mszalnego, cztery wątki na "kafeterii" i powtarzać to wszystko przez tydzień cztery razy dziennie. - Z***biście! Na pewno pomoże? – pyta baranekk... - Nie, ale nauczy cię k***a, do czego służy mózg!

Gość baranekk...
pedały zawsze muszą kombinować i zwalać na innych :D ;) ...... Jedzie sobie facet ciężarówką. Nagle widzi, że na poboczu siostrzyczka zakonna łapie stopa. No to zjeżdża, otwiera drzwiczki i mówi: - Niech siostra wsiada, ja siostrę podwiozę. I jedzie dalej. Po pewnym czasie siostra patrzy na niego pożądliwie i głaszcze mu udo mówiąc: - Wy kierowcy to się macie dobrze: widzicie panienkę, zabieracie ją do kabiny, zjeżdżacie na pobocze, hop siup w krzaczki, robicie co macie robić i jedziecie dalej…. No, kierowca tak się dziwnie na nią popatrzył, ale nic, jedzie dalej. Po pewnym czasie znowu czuje przesuwającą się rękę na jego nodze i słyszy: - Wy kierowcy to się macie dobrze, bierzecie panienkę, hop siup w krzaczki j***nko i wyjeżdżacie w trasę…. No to kierowca tak się na nią popatrzał, zjechał na pobocze, bierze ją w krzaczki i ma już zacząć robić, co miał robić, gdy siostra zakonna mówi : - Tylko proszę w odbyt, bo jak przyjeżdżam na plebanie, to ksiądz zawsze sprawdza, czy jestem jeszcze dziewicą. Kierowca zastosował się do jej prośby i wali, wali, wali….Kiedy już skończyli i wyjechali na trasę, siostra znów głaszcze go po nodze i mówi: - Wy kierowcy to się macie dobrze, a my pedały, to ciągle musimy kombinować…

Trzeba być nieźle p***********m debilem aby nieustannie myśleć o odbytach gejów. Katolicy kiedy idą w niedziele wystawiać jęzor po opłatek widzą w nim nie postać ich Jezusa ale odbyt geja. Później wychodzą z kościoła i protestują przeciw gejom.

Gość baranekk...
a kto nieustannie myśli o odbytach gejów ??? przecież to gejowska palikmiociarnia ciagle zakłada te gejowskie topiki , jak to geje 'się legalnie rozmnażają ' w nowych krajach :D a że akurat mam chwile czasu , to można polać nieco z tych d*podajców cieszących się że będa 'małżeństwami ' ;)

Ale palikoty nigdy nie poruszali tematu odbytów. Odbyty gejów to oczko w głowie katolików i podobnych to ich jedyny i główny argument przeciw gejom, a nie od dzisiaj wiadomo że głodnemu chleb na myśli.

Gość baranekk...
dobra ....idę i sprawe odytów jako miejsca samorealizacji i spełnienie pozostawiam do rozważenia jeszcze jeden ,.... stary krótki kawał : Pedał jest w sadzie, sędzia się go pyta. - Dlaczego zg****ił pan tę zakonnice? A homoseksualista na to. - A to nie był Zorro?!?!?

baranekk... poszedł do spowiedzi. Ksiądz się go pyta. - Synu, dlaczego tak uwziąłeś się na gejów? A baranekk... na to: - Bo jestem prawdziwym katolikiem. Ksiądz uśmiechnął się: - Ja też, mój kochany chłopcze, ja też... chodź, niech cię uściskam...