Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyneczka21

Prawko na nowych zasadach ...

Polecane posty

Gość tyneczka21

Hej , dużymi krokami zbliża mi się egzamin . Czy możecie powiedzieć coś więcej.. Jak to jest na nowych zasadach ? Czy ktoś z was juz zdawał? Jeśli tak, to za którym podejściem zdaliacie ? Czy łatwiej oblac teorie , czy praktykę ? Ja juz mam wyjezdzonych ponad 20h i powiem wam, ze średnio idzie mi ta jazda ..

Gość gość
prawo jazdy do 35 roku zycia powinno byc zabronione

Gość gość
Zdawałam jako jedna z pierwszych ( teorie) po zmianie. Jeszcze nie było dostępu do pytań na necie, nikt nie wiedział czego się spodziewać itp. Pierwsza teorie oblałam, większość pytań była dwuznacznych, na drugi egzamin poszłam z ta samą wiedzą ( nic sie nie uczyłam) i zdałam na 73 pkt. Co mogę doradzić, na teorii było dużo pytań o kierowanie r****m przez policjanta. Co do praktyki zdałam za 1 razem. Poszłam na luzie, bez stresu, trafiłam na niezłą jędzę,darła się i czepiała o dziwne rzeczy- tylko dla zasad, do tego światła na jednym z większych skrzyżowań były zepsute. Ale dałam radę, swoją drogą byłam przekonana,że zdam za 1 razem, jestem manualną osobą,szybko się uczę, instruktor po 14h bardzo mnie chwalił, i nie miał wątpliwości,że zdam. Życzę powodzenia ;)