Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VeraWang90

Mlodszy kochanek

Polecane posty

Gość VeraWang90

On jest mlodszy ode mnie dwa lata, ja mam 21. Niedlugo planujemy nasz pierwszy seks, w sumie juz od dwoch miesiecy o tym myslimy :) sek w tym, ze ja jestem doswiadczona, a on nie... Twierdzi, ze mu na mnie zalezy, ale nie bedzie ze mna. Co nim kieruje? Czy tylko ciekawosc? Czy mnie zostawi, gdy to zrobimy? Znamy sie okolo roku i na poczatku nie bylo o tym mowy. Najgorsze, ze ja go kocham i nie wiem, co z tym wszystkim zrobic :/

Gość VeraWang90
Wyobrazam sobie, jak to bedzie... I zastanawiam sie tez, czy moge liczyc na to, ze po wszystkim chociaz mnie przytuli czy po prostu wciagnie spodnie na tylek i bedzie chcial zachowac dystans... Jak Wy byscie zrobili?

Gość on 32
jakos probuje zonke namowic ale nic z tego sam jej probowalem i jakos mnie to nie brzydzi

Gość VeraWang90
Co ona mowi na temat tego? Mowi dokladnie dlaczego nie chce do konca? Haaaaaalo. Odpowie mi ktos na moje pytania? Panowie, jak WY byscie postapili na MIEJSCU TEGO MOJEGO?

Gość on 32
raczej chyba ciekawosc i chec posiadania

Gość on 32
to byl punkt widzenia twojego chlopaka a czemu nie chce to ty mi powiedz jestes kobieta?

Gość VeraWang90
Ciezka sprawa z Wami, Panowie ;) jestem ucielesnieniem kobiety idealnej - gotuje, seks lubie kazdy i robie wszystko z dzika checia, skarpety zacerowac umiem, oczytana jak sam diabel, dzieciaki lubie, na moj widok czasami faceci krzycza "Boze, co za wspaniala kobieta!!!", a chlop chce mnie przerznac i zostawic :p

Gość VeraWang90
Ale oral bez finalu robi? :p Calowales ja kiedys po minecie, czy tez nie chciala? Moze czuje odraze do wydzielin ciala?

Gość gość
nigdy nie bylo tego problemu