Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hELPhELPb

DUŻY ROZMIAR STOPY!!!

Polecane posty

Gość hELPhELPb

dziewczyny pomóżcie!! Mój rozmiar stopy to aż 41! Każdy rodzaj obówia wydaje się wydłużać jeszcze stope.Baleriny więc odpadają ale najgorsze jest to że to jedyne buty w których moge chodzić ,jestem wysoka mam 179 cm wzrostu i o jakich kolwiek obcasach moge sobię jedynie pomarzyć. Jakie pasują mi buty na wyjscie,buty elegantsze żeby nie podwyższały ale także nie wydłużały stopy?? Hepl!!!

Gość sa firmy ktore oferuja duze ob
Ja mam 37 ale co z tego jak mam szeroka i dziwna podeszwe, szeroka na 9 cm- najszersze miejsce a jeszcze pasuje zmierzyc obwod, zeby zmiescic stopisko do buta, jesli zamawiam cos przez net, nikt takich pomiarow nie robi :D

Gość SZUJA34
noo baleriny to jedyne rozwiazanie dla wysokich.ale takie zabudowane

Gość gość
Babo...masz 179 i 41 to jest wg.Ciebie duży rozmiar ?! Chciałabyś mieć racice ? Wyluzuj..a 41 można dostać w każdym sklepie .Nie namawiam do szpili ( też mam 179 i 42 ) ale takie 2,3 centymetry nie robią różnicy i tak jesteś żyrafą :) a zupełnie inaczej wygląda łydka ( niż we wstrętnych balerinach) no i chód jest inny . Wylecz kompleksy i wskakuj w obcasy .Pozdrawiam "druga żyrafa"

Gość sa firmy ktore oferuja ob
i dokladnie- jestes wysoka wiec stopa super, moja znajoma ma 162 i 41 stope

Gość hELPhELPb
oj nie.stopa 41 nigdy nie bedzie super.juz wole byc nieproporconalna i miec z 38 do mojego wzrostu.chociaż stopki mialabym niewielkie :(

Gość foot fetish
Daj fotę stopy :classic_cool:

Gość redyskusji
ja mam 171 cm i stope 38 i nie czuje sie przez to jakas bardziej kobieca :/.Mój chłopak mnie zdradził z dwiema dziewczynami wyzszymi odemnie,wiec i stopy miały dłuzsze.widocznie jestem zbyt drobna dla niego:(

Gość gość
Oj Żyrafko ...urosło Ci co urosło i tego nie zmienisz ( no chyba,że husqvarna pójdzie w ruch :) )Przestań biadolić i ruszaj do galerii.

Gość 42343245345
A ja mam tyle wzrostu co ty,stopę 43 wieć nie marudz.ja czuje sie jak Kateka

Gość gość
ja mam 170cm wzrostu,a stopę 40, i chyba po ciąży mi urosła, bo 40 buciki musze wychodzić,zeby móc normalnie je użytkować-porażkaaaaa :(

Gość a powinno być tak:
>154 cm - 35 155-161 cm- 36 162-165 - 37 166-170 cm -38 171-175 cm -39 176-180 - 40 181< 41 i wiecej Ale prawda jest taka że teraz nawet niewysokie samice maja wielkie kajaki :/ Moja była miała 165 cm i 39 stope Ł_

Gość gość
ja mam 24 cm dlugosci, 8,5 szerokosci w naj miejscu, 164 cm wzrostu, 45 kg wagi, wygladam jak kaczan :P

Gość gość
ja mam 167cm i rozmiar 40/41.Autroko nie dramatyzuj:-)