Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werkolokpa

mam dosc kolezanki ...

Polecane posty

Gość werkolokpa

Kazda nasza rozmowa konczy sie na jej rozterkach milosnych. Miala faceta , ich zwiazek zakonczyl sie po 4 latach bo ja zdradzil. Wiadomo na poczatku pocieszalam ja, bylam na kazde jej zawolanie - jednak minelo juz 12 miesiecy a ona dalej przezywa ten zwiazek. Jeszcze ogien podsyca jej byly facet bo non stop do niej pisze, dzwoni - mowi jej czesto ze nadal mu na niej zalezy i inne bzdury, nawet czasem sie spotykaja ... a w miedzyczasie pomieszkuje z ta kobita z ktora zdradzil moja kolezanke :( Facet jest jakis psychiczny, gadalam z nim i mowilam mu by sie w koncu od mojej kumpeli odp******il i ulozyl sobie zycie z ta p***a z ktora ja zdradzil, a on nic. Moja kumpela coraz bardziej dziala mi na nerwy bo jak wczesniej pisalam odbiera od niego telefony, czasem sie z nim spotyka ;/ Juz nie wiem jak do tej kobiety mówić ;/ Proponowalam jej by do psychologa poszla, czy cos to ona twierdzi, ze nie jest chora ;/ Szczerze ta cala sytuacja strasznie mnie meczy. Ostatnio zastanawialam sie czy nie zakonczyc tej znajomosci :( To byloby najprostsze wyjscie i odetchnelabym psychicznie ;( Co mi doradzacie?

Gość ROMAN tico
czy to jest twoje zycie? ICH ZYCIE I ICH ODPOWIEDZIALNOSC pasuje ci bezustanne pieprzenie kolezanki? nie? to EWAKUACJA