Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę połączyć komputera z internetem

Polecane posty

Gość gość
To jakiś inny gość pisał o brzydocie, gdybyś była brzydka już by mnie tu nie było:classic_cool:

Gość gość
Sprawdzałam to nie wina kabla. Moja młodsza siostra bawiła się tym laptopem i musiała coś poprzestawiać. Gdy jej zabierałam to miała otwarte sieć/ centrum sieci i udostępniania.

Gość gość
I jeszcze jedno. Widzę, że masz tam jakiegoś nortona. Wyłącz go całkowicie jeśli możesz. :D

Gość gość
No to wyłącz ten pakiet, to chyba norton sądząc po ikonce? Tylko najpierw go wyłącz, a później podłącz kabel. Albo podłącz i wykonaj ipconfig/renew przy wyłączonym nortonie.

Gość gość
która ikonka?

Gość gość
Już żadna, sprawdziłem i to Tuneup utilities. :D Zrób tak, podłącz kabel, zrestartuj ten komputer i naciskaj cały czas F8. Później wybierz tryb awaryjny z obsługą sieci czy coś takiego i zobacz czy masz internet.

Gość gość
wcisnęłam f8 i zaczał tak piszczeć że aż się wystraszyłam, a tryb awaryjny oczywiście sie nie włączył .

Gość Owieczka Meee
A próbowałaś z wykrywaniem problemów? Powinna być taka opcja gdzieś w Centrum sieci.

Gość gość
Spróbuje potem bo teraz nie mogę :) Tak czy siak dziękuje za chęć pomocy wszystkim :):)