Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednaaaaaaaaaa123

Moja mama zrobiła mi wstyd przy ludziach kolejny raz!

Polecane posty

nie wiem czy ona to robi złośliwie czy nieświadomie ,ale np wczoraj była taka sytuacja ,że byłysmy razem na rynku w naszym mieście bo tak sie akurat złożyło ,że razem poszłyśmy. Przysiedli sie do nas jej znajomi z synem w moim wieku mniej więcej ( ja mam 23 lata) ,ktory mi sie spodobał i ja jemu chyba też. A ona zaczeła opowiadać jak kiedyś zatrułam sie winem i wymiotowałam cały wieczór! Jak można takie rzeczy opowiadać? i już któryś raz tak jest przy rodzinie np ,że opowiada to co nie trzeba mimo ,że kiedyś ją prosiłam żeby tego nie robiła Albo kiedyś na wycieczce zrobiła mi pare fatalnych zdjęc ( z zamknietymi oczami , z dziwna mina itd) chciałam je wykasować ,ale ona je zapisała w komputerze ,a potem pokazywała wszystkie łacznie z tymi całej rodzinie ... Co ja mam zrobić żeby mi nie robiła wiecej wstydu?

Gość gość
1000 km zalatwi sprawe

no poki co to mieszkam w innym miescie na codzien ,ale przyjeżdzam do domu co jakiś czas i czasem robi mi właśnie taki wstyd... albo na rodzinnych spotkaniach mówi ,że za mało jem jakbym była małym dzieckiem i takie tam i nic nie da ,że jej mówie żeby tak nie robiła

Gość uuununu
hahaaaa nie masz innnych problemow???

a co na forum trzeba pisać tylko o bardzo powaznych problemach?