Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poznać pewnego siebie i męskiego faceta. Spotykam samych romantyków

Polecane posty

Gość gość

i ciepłe kluchy, słodkich, grzecznych, wszystko planują, owszem starają sie ale są strasznie przewidywalni :( moze niektorym dziewczynom to pasuje, marza o takim chłopaku, cieplym, spokojnym ale dla mnie to straszna nuda i wole byc sama niz zyc z kims takim...dlaczego przyciagam wlasnie facetow tego typu ?

Gość gość
tez tak mam, jestem spokojna, cicha i niesmiala :/ przyciągam wiec podobnych do mnie

Gość gość
up

Gość gość
wspolczuje

Gość gość
szukaj w więzieniu, tam znajdziesz facetow dla siebie

Gość gość
wolisz bad boya damskiego boksera, agresora, nadużywającego alkoholu itp. kobiety za takimi lecą. Facetów spokojnych, rodzinnych, porządnych nie chcą.

Gość gość
o i juz prawiczek sie wypowiedział, jak zwykle

Męski facet też może być romantykiem...ale na ciepłe kluchy nie ma rady. Musisz sama zacząć szukać, a nie czekać aż się nawinie. :)

Gość gość
Moorland Męski facet też może być romantykiem xxx To jest to ona ma skrzywione patrzenie dla mężczyzn wręcz patologiczne. Nie rozumie nic. Dla niej męski to agresywny gość pijący sporo alko itp. a przecież męski mężczyzna też może być romantykiem.

Ja myślę, że chodzi jej o konkretny typ romantyków - tych do bólu przesłodzonych, co tylko patrzą się w oczy. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie czytając jej post. Między kompletną ciamajdą i macho z patologii jest sporo miejsca na dobre, czy jak to mówią prawiczki - porządne osoby które mają w sobie trochę ikry. Po prostu są tacy "romantycy" którzy aż rozłażą się na boki jak taka rozgotowana klucha, zero energii.

Gość gość
Cream wypertalaj frajerze bo sam ciagle zakladasz kretynskie prowokacje typu: Kobiety lubią panow typu bear, jestem chudy dlatego zadna mnie nie chce. To az jest nudne. Jestes tak zyebany ze gorzej byc nie moze :( 🖐️

piszetak jak jest panie szaleją za panami typu bears , powinnas to wiedziec i zresztą widziec bo codziennie widac pełno takich par

Gość N6
Mylisz pojecia,romantyk to nie c*pla klucha.

Gość gość
tak, tak, pociagaja cie zli chlopcy, zadni tam romantycy, tylko taki ktory bierze jak swoje i ma w d***e opinie innych, w tym swojej laski... dlaczego? bo sama jestes naiwna, i swiecie wierzysz, ze taki zly chlopczyk bedzie kazdego traktowal zle tylko nie ciebie :O a potem przyjdziesz tu na forum i bedzie placz: dlaczego moj facet ma mnie w d***e? dlaczego o mnie nie mysli? dlaczego nic nie kupil, nie zaplanowal, w ZADEN sposob nie okazal ze mysli o mnie, czy on meni w ogole kocha? :O zal.

mam podobnie. uganiają się za mną ciepłe kluchy, a ja uwielbiam pewnych siebie mężczyzn (nie agresorów bijących i nadużywających alkohol).

sama jestem bardzo pewna siebie i mocna psychicznie, więc nie potrzebuje ciamajdowatego nie umiejącego sobie radzić dzieciaka. Ale przez to, że mam słodki, niewinny wyraz twarzy, wyglądam na kochaną, to takich właśnie przyciągam

Gość gość
No jak to kto ? Glupie dziewczyny co nie wiedza czego chca ! Mysla ze jak beda mialy takiego bad boya to wszystkie beda im zazdroscic :D A prawda jest odwrotna ostanio w autobusie taki jeden szalal i sie stawial kanarom ze biletu nie ma ze dowodu nie da by dane spisac i przy lasce kozaczyl jak przyjechala policja to sie skulil jak maly piesek haha :D

facet który się nie peszy i nie czerwieni (tak robią ciepłe kluchy), który jest odważny (nie boi się burzy, zwierząt, nie ma fobii i załamań psychicznych), który nie zachowuje się jak dziecko przed nieznanym

Gość gość
ciepla klucha w roli podrywacza DOBRE.

Gość gość
To jak wam nie odpowiadaja niesmiali to po co tyle tematow tu na forum , na necie i w zyciu realnym ? Widac musza byc interesujacy skoro o nich tak ciagle mowicie !

Gość gość
drogie panie same ich wyrywacie ot i tyle.ciepla klucha jak ich nazywacie nie odwazy sie poderwac kobiety.brak mu dowagi.

Gość gość
To zadajcie sobie pytanie dlaczego pewni siebie was nie chca? Bo wy tez jestescie i byly by z tego same klotnie i komflikty dlatego jak to bywa w przyrodzie musi byc rownowaga niesmialy ze smiala i smialy z niesmiala :D

Gość gość
ciagnie was do takich,chcecie im matkowac.odzyaw sie wasz instynkt macierzynski.

Gość gość
one kochaja niesmialych tylko ciezko im sie do tego przyznac !