Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamietam do dzis rozmowe a potem spotknie z dziewczyna z czata :D

Polecane posty

Gość gość

glupia debilka rozmawialem z nia na czacie, chcialem zobaczyc co na nie dziala wiec co druga wypwoiedz minka : D albo : d, i tak wkolo na zmiane, naprawde dluga rozmowa i tak ciagle co druga wypowiedz z tymi minkami sromotnie na sile nawet jesli wogole nie smieszne hahahah jej sie wydawalo ze jestem zabawny w rzeczywistosci i musza na mnie leciec panny bo wkoncu taki radosny, pisalismy smsy po tej rozmowe ze dwa dni no i spotkanie na miescie, przyszla glupia p***a z kolezanka bo sama sie bala (jakie to zalosne), oczywiscie bylo czesc czesc, i tekst z jej strony musze juz leciec bo mam autobus zaraz i zwiala glupia debilka : D jakie to wiesnairy sie spotyka na czacie...

Gość gość
Jak cie zobaczyła oblechu to jej sie odechciało...

Gość gość
no właśnie przyszła z kolezankami w razie czego.. nie spodobałes jej się to zwiała. dziewczyny tak czesto robią. ja nie umawiam sie z nikim z czata na szczescie wiec nie mialam takich ''przygod'' ;)

Gość gość
glupia p***a jak mozna sie ku rva kogos bac zeby z kolezanka przychodzic?? to tchorzostwo a nie obawa!!! babska sobie wymowke znalazly, zeby potem jakby co sie posmiac a w czasie spotkania mialy latwiej, bo same 1 na 1 boja sie spotkac tego ze sa za glupie na rozmowe!! to jakas bzdura ze ktos mialby zaatakowac kogos w centrum miasta